אלרגיה לשמרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לשמרים
    מאי
    03/09/2009

שלום רב
    אני סובלת שנים רבות ממיגרנות וכאבי ראש כרוניים, וניסיתי כמעט כל סוג טיפול (מערבי וקונבנציונלי) אך הבעיה רק מחמירה. סברה אחת שהועלתה היא שמדובר בתגובה לשמרים (רכיב מזון אותו אנשים צורכים כל יום ועל בסיס קבוע, בסופו של דבר).
    שאלתי היא: במידה וארצה לבדוק זאת ולהימנע מאכילת שמרים, מאילו סוגי מזון (חוץ מלחם, המובן מאליו) עליי להימנע (פסטה, למשל?)? האם לתת (המופיעה בדגני הבוקר שאני אוכלת), למשל, בעייתית אף היא? ומה בדבר חומרי תפיחה?
    האם יש מזונות המומלצים לאנשים הסובלים מאלרגיה לשמרים? אני יודעת שאלרגיה לגלוטן היא דבר נפוץ מאוד, אולם היכן קיים מידע בנוגע לבעיה זו שלי?
    בתודה מראש
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לשמרים

הוספת תגובה

• אלרגיה לשמרים

ד``ר ולרי טפליצקי
    04/09/2009

אלרגיה לשמרים לא גורמת לכאב ראש כתופעה בודדת אלא יחד עם נזלת כרונית או הפרעת נשימה דרך האף,
    לכן כדאי לך לפנות לאלרגולוג ולבצע בדיקת אלרגיה לאלרגנים נשאפים כולל עובש (שמרים).
    ניתן לבדוק אצלי גם אלרגיה לשמרים שמזון.
    כל השאלות ששאלת רצוי להפנות לתזונאית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו