פריחה לאחר טיפול אצל קוסמטיקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה לאחר טיפול אצל קוסמטיקאית
    גלית
    05/09/2009

בוקר טוב!
    לפני יומיים הייתי אצל קוסמטיקאית שמשתמשת בחומרים טבעיים בלבד, היא מרחה לי פיליניג מצמחים ומינרלים שהייתי צריכה להישאר איתו 10 דק' מיד לאחר מכן התחילו לי גירודים ובערב כבר פרחתי, אני כבר יומיים כך קניתי פנסטיל וכל מיני משחות ולא עוזר לי, מה אפשר לעשות להקל. אציין שהפריחה יצאה לי בזויות הפנים בצוואר ובמחשוף והתפשט קצת לידיים. בנוסף אציין שפעם שעברה הייתי אצלה וגם יצאה לי פריחה אך חשבתי שזה מחומרים אחרים ולא מהפילניג, הפריחה נמשכה שבוע ועברה לבד, אבל זה נורא מתסכל ומגרד ורציתי לדעת אם אפשר לעשות עוד משהו מלבד לחכות?!
    תודה מראש, גלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריחה לאחר טיפול אצל קוסמטיקאית

ד``ר ולרי טפליצקי
    06/09/2009

כנרא שיש לך אלרגיה לאחד או כמה מהמרכיבים של חומרי פילינג.
    זה סוג של דרמטיטיס מגע.
    במקרים קלים מטפלים בהתקף עם משחות סטרואידים וכדורים אנטיהיסטמיניים.
    בקרים קשים יותר מטפלים עם כדורים של סטרואידים.
    בעתיד יש להימנע מחומר זה ולפנות לאלרגולוג לביצוע תבחיני מטלית לאבחון מדוייק של סוג החומר אליו את אלרגית.
    מצד שני בגלל מהירות רבה של התגובה ניתן להשיג שזאת תגובת גירוי ולא אלרגיה והורדת ריכוז החומר או שינוי בהרכב החומרים יעשה את ההבדל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו