חשש לאלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לאלרגיה
    מיכל
    07/09/2009

לאחרונה עברתי דירה ומאז אני סובלת מדלקת עיניים ואחכ הופיעה פריחה קלה ומגרדת ליד פרקי הידיים, סביב בית השחי ובזרוע (מהצד השני של המרפק). עד היום הייתי בריאה לחלוטין ולא אלרגית לכלום. יש לי בגינה שני עצי פרי: גוייבה ורימון. האם זה עלול להיות מזה? האם ניתן לקחת תרופה אנטיהיסטמינית ללא מרשם רופא- כך שאם תעזור אדע שיש אלרגיה כולשהי ואז אגש לרופא?
    האם תוכלו להמליץ על תרופות כאלו?
    תודה. מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לאלרגיה

הוספת תגובה

• חשש לאלרגיה

ד``ר ולרי טפליצקי
    08/09/2009

שלום רב,
    בד"כ רצוי להבדק אצל רופא לפני שלוקחים טיפול.
    ישנם תרופות אנטיהיסטמיניות בנמכרות ללא מרשם: לורסטין וזילרג'י.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל מגרד!!!

מיכל
    09/09/2009

הייתי אצל רופא משפחה שנתן לי לורטאדין של כצט, אנ לוקחת כדור אחד ביום, כבק יומיים ובמקום שיפור הפריחה הולכת ומתפשטת לבטן והרגליים.
    הופנתי לאורגולוג, אבל הכל ממש מגרד, מה לעשות? להצשיך את הכדור? להתעקש על הקדמת התור למומחה? יש תרופות סבתא?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל מגרד!!!

ד``ר ולרי טפליצקי
    13/09/2009

קשה לייעץ לך טיפול בלי לראות את הפריחה. לפעמים צרים לשלב שתי תרופות אנטיהיסטמיניות , לפעמים צירך גם משחת סטרואידים.
    אפשר לצלם ולפרסם כאן תמונה של הפריחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו