אלרגיה לתרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לתרופות
    שירלי
    11/09/2009

שלום, אני סובלת מתסמונת עייפות כרונית \ פיברומיאלגיה שהחמירה לפני כחודשיים ולכן נאלצתי לפנות לטיפול תרופתי מאחר ואני סובלת מחולשה ומחרדות שלא מאפשרות לי לחזור למסלול חיים תקין , ניסיתי כבר 4 תרופות פסיכיאטריות שהייתה לי רגישות אליהן ותגובות שפרופסור לפסיכיאטריה הגדיר כנדירות, אציין שקבלתי בעבר 4 חיסוני אלרגיה לצמחים וכיום מקבלת רק חיסון אחד, הפרופסור לאלרגיה שמטפל בי אמר לי בעבר שיש לי רגישות להמון דברים לפי הטסטים שעשיתי כמו כן הייתי אלרגית לעוד תרופות אנטיביוטיות שניסיתי בעבר.
    אני כבר מתוסכלת וחסרת אונים, מה ניתן לעשות?
    כמו כן אני חרדה מהחיסון לשפעת החזירים שיהיה עלי לקבל בעתיד, מה לעשות בקשר לכך אפשר לבצע טסט קודם לראות שאין רגישות ואלרגיה לחיסון.
    בתודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לתרופות

הוספת תגובה

• ניתן להתאים לך תרופות

ד``ר ולרי טפליצקי
    13/09/2009

אין טסט אלרגי לחיסון נגד שפעת. אין טסט אלרגי לתרופות אנטיביוטיות חוץ מפניצילין.
    את חייבת לטפל בחרדה בדרכים תרופותיות או לא תרופתיות.
    תעשי התעמלות, ספורט מאוד עוזר לפיברומיאלרגיה. צריך לעשות התעמלות במשך 10 דקות כל שעתיים.
    ניתן להתאים לך גם תרופה נגד חרדה ופיברומיאלגיה וגם אנטיביוטיקה לאחר דיון בתגובות לתרופות שקיבלת בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בקשר לאלרגיה לתרופות

שירלי
    13/09/2009

תודה על תשובתך ד"ר, האם לפני קבלת חיסון שפעת החזירים כדאי לקחת כדור נגד אלרגיה כמו טלפסט שאני לוקחת לפני חיסוני אלרגיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו