CT סינוסים +כאבי בטן לאחר חיסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CT סינוסים +כאבי בטן לאחר חיסון
    נירית
    30/09/2009

שלום, מזה כמס' חודשים אני סובלת מכאבי ראש עזים באיזור המצח, רופא אאג שלח לCT בו נראית ציסטה בסינוס מקסילרי שמאלי+ עיבוי רירית ברוב תאי אוויר אתמואידיאליים ומערות המצח משני הצדדים+ היפרטרופיה בינונית של מערות האף. ממצאי רנטגן מראים גם כן את הציסטה. בעבר היו לי הרבה דלקות סינוסים. קוצר ראייה גבוה -13 , מרבה לשבת מול המחשב והמיקרוסקופ ואז הכאב מתגבר. נוירולוג שלל בעייה נוירלית.
    מדדי דם: HB 10.8 , EOS 0.9 , ESR 60, CRP 0.81 , מדדי דלקת יכולים להיות גם עקב דלקת גידי אכילס ממנה אני סובלת.
    האם ייתכן שכאבי ראש נובעים מאלרגיות, (בילדות טסט לא הראה רגישות מיוחדת), האם מדובר בבעייה במבנה האף?האם יש פתרון לצמיתות כנגד הכאבים חוץ מאנטי הסטמינים?

שאלה נוספת: לאחרונה התחסנתי בכחמישה חיסונים למזרח הרחוק, כשבוע לאחר המנה השנייה שכללה טטנוס+ צהבת החלו להופיע כאבים חזקים בבטן צד שמאל מתחת לצלעות, אולטרה סאונד של דרכי שתן+ בטן היה תקין. האם זה קשור לחיסונים? האם להמשיך למנת חיסון ה-3? האם יתכן ביטוי אלרגי שכזה? האם נשקפית סכנה לכבד? (במשפחתי 2 דורות סכרתיים האם יש קשר?)

תודה רבה וחג סוכות שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נירית

ד``ר בן רנר
    04/10/2009

לגבי כאבי הבטן יש לשאול ל במרפאת המטיילים. זו לא אלרגיה. כאבי הראש שכיחים בדלקות סינוסים.גשי למרפאה אלרגית לשלול גורם אלרגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו