התקף אלרגיה ראשון אצל תינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף אלרגיה ראשון אצל תינוק
    רונית
    16/09/2007

שלום רב,

בני בן ה-8 חודשים קיבל התקף אלרגיה ראשוני ופתאומי תוך כדי אכילה של מנת פירות (תפוח, בננה ופתיבר), למרות שהוא אוכל זאת כבר כחודשיים (לא רצוף). במהלך ההתקף בני התנפח בפניו, הפך אדום, החל להקיא להתגרד ולצרוח והופיעו כתמים גם בבטנו ובגבו. במיון ביה"ח הוא קיבל טיפות פניסטיל והתופעות נעלמו.
    מכיוון שאינני יודעת מה הדבר שגרם להתקף זה שכן בני לא קיבל שום מאכל חדש או תרופה חדשה, פניתי לבי"ח שניידר על מנת לקבוע תור לאלרגולוג. נאמר לי שלא מדובר במקרה דחוף נתנו לי תור לעוד חודשיים וחצי!!!!! אשמח ואודה מאוד באם תפנה אותי לרופא טוב (גם אם באופן פרטי)או שתמליץ לי מה עליי לעשות על מנת שבני יעבור את בדיקת האלרגיה בהקדם ושנוכל לדעת למה הוא אלרגי ונוכל להימנע מלתת לו את המזון המסויים.

תודה,
    רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התקף אלרגיה ראשון אצל תינוק

ד``ר בן רנר
    16/09/2007

שלום רונית .אני מצטער שזה המצב.אני מניח שה נובע מחופשות החגים .בכל מקרה יש מרפאות בקהילה ויש מרפאות פרטיות קיראי את המבוא לפורום הזה.
    שנה טובה
    דר' ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו