כינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כינים
    :> ילדונת
    19/10/2009

שלום רב.
    אני נערה בת 17 ובשבוע האחרון נדבקתי מכינים..
    ביום שישי ניסיתי חפפתי את הראש עם שמפו מיוחד לכינים, שמתי את החומר על השיער כולו וחיכיתי עם שקית שעה על הראש...
    אך זה לא עזר, ביום ראשון שוב ניסיתי לחפוף אבל עם שמפו מסוג אחר, נישארתי עם החומר רק 10 דקות על שערי, ולאחר מכן הסתרקתי עם מסרק נגד כינים.
    אך גם זה לא עזר.
    עכשיו ישלי עוד שמפו שהייתי רוצה לנסות לחפוף איתו, אך האם מותר לחפוף כל כך 3 ימים שהם בערך אחד אחרי השני עם חומרים שונים?? אני מפחדת שזה יזיק לי לקרקפת...
    אני חושבת לנסות לחפוף עם השמפו השלישי, ואם זה לא יעזור לפנות לרופא, כי קראתי שיש עכשיו סוגי כינים שהתפתחו עם השנים ולמדו להתגבר על החומר הפעיל בשמפו נגד כינים.

אם אפשר אני חייבת לקבל תשובה דחוף, האם כדאי לנסות לחפוף פעם שלישית עם שמפו אחר תוך פרק זמן קצר כל כך??
    אל תגידו לי לחכות כמה ימים או משהו בסיגנון כי אני פשוט לא יכולה...
    לא היה לי כינים מאז כיתה ה' בערך, והראש שלי ממש רגיש לחומר אשר מפרישה הכינה, זה בא לידי ביטוי בכך שאני לא יכולה לישון וכל הזמן מתגרדת, אני קמה בלילה משינה כי ממש מגרד לי, ואני בקושי מצליחה לישון, זה מפריע לי בתיפקוד היומיומי....
    אני כבר יומיים לא ישנה ואני לא מצליחה להתרכז בלימודים וכל הזמן מתגרדת...
    בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני כבר מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כינים

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי דחוף!!!!!!

19/10/2009

או לפחות אם אתם לא יודעים, אל תתנו לי לחכות סתם.
    לפחות תגידו שאתם לא יודעים או תעבירו אותי לפורום שיותר מתמחה בעיניין...
    רק תענו משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :> ילדונת

ד``ר בן רנר
    19/10/2009

האם את מתכוונת לביצצי כינים הם יפלו ויעלמו לאחר סירוק. הכינים החיות ימותו לאחר חפיפה עם החומר.סבלנות.כינים זה לא סוף העולם.ייתכן ופצעת את הקרקפת וזה מה שגורם לגרד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לא עניתה...

19/10/2009

לנסות לחפוף פעם שלישית בלי דאגה שיקרה משהו לעור הקרקפת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדונת

ד``ר בן רנר
    19/10/2009

מיותר חכי שבןע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו