מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כינים:> ילדונת19/10/2009
שלום רב.
אני נערה בת 17 ובשבוע האחרון נדבקתי מכינים..
ביום שישי ניסיתי חפפתי את הראש עם שמפו מיוחד לכינים, שמתי את החומר על השיער כולו וחיכיתי עם שקית שעה על הראש...
אך זה לא עזר, ביום ראשון שוב ניסיתי לחפוף אבל עם שמפו מסוג אחר, נישארתי עם החומר רק 10 דקות על שערי, ולאחר מכן הסתרקתי עם מסרק נגד כינים.
אך גם זה לא עזר.
עכשיו ישלי עוד שמפו שהייתי רוצה לנסות לחפוף איתו, אך האם מותר לחפוף כל כך 3 ימים שהם בערך אחד אחרי השני עם חומרים שונים?? אני מפחדת שזה יזיק לי לקרקפת...
אני חושבת לנסות לחפוף עם השמפו השלישי, ואם זה לא יעזור לפנות לרופא, כי קראתי שיש עכשיו סוגי כינים שהתפתחו עם השנים ולמדו להתגבר על החומר הפעיל בשמפו נגד כינים.
אם אפשר אני חייבת לקבל תשובה דחוף, האם כדאי לנסות לחפוף פעם שלישית עם שמפו אחר תוך פרק זמן קצר כל כך??
אל תגידו לי לחכות כמה ימים או משהו בסיגנון כי אני פשוט לא יכולה...
לא היה לי כינים מאז כיתה ה' בערך, והראש שלי ממש רגיש לחומר אשר מפרישה הכינה, זה בא לידי ביטוי בכך שאני לא יכולה לישון וכל הזמן מתגרדת, אני קמה בלילה משינה כי ממש מגרד לי, ואני בקושי מצליחה לישון, זה מפריע לי בתיפקוד היומיומי....
אני כבר יומיים לא ישנה ואני לא מצליחה להתרכז בלימודים וכל הזמן מתגרדת...
בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני כבר מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי דחוף!!!!!!
:> ילדונת19/10/2009או לפחות אם אתם לא יודעים, אל תתנו לי לחכות סתם.
לפחות תגידו שאתם לא יודעים או תעבירו אותי לפורום שיותר מתמחה בעיניין...
רק תענו משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:> ילדונת
ד``ר בן רנר19/10/2009האם את מתכוונת לביצצי כינים הם יפלו ויעלמו לאחר סירוק. הכינים החיות ימותו לאחר חפיפה עם החומר.סבלנות.כינים זה לא סוף העולם.ייתכן ופצעת את הקרקפת וזה מה שגורם לגרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לא עניתה...
:> ילדונת19/10/2009לנסות לחפוף פעם שלישית בלי דאגה שיקרה משהו לעור הקרקפת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדונת
ד``ר בן רנר19/10/2009מיותר חכי שבןע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)