אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה
    הילה
    20/10/2009

שלום יש לי תופעה של רגישות יתר בגוף הבאה לידי ביטוי כאשר מופעל לחץ על העור או שפשוף, כגון: התנגבות במגבת, לחיצה על העור והמקום "הנגוע" מתנפח כמו עקיצה של יתוש ונעלם לאחר 20 דקות בערך...
    יש לי הרגשה שזה נגרם מלחץ נפשי מכוון שכאשר טיילתי בדרום ומרכז אמריקה במשך מעל לשנה זה נעלם כאילו לא היה מעולם, והייתי שם בכל העונות חורף, קיץ אז כך שזה לא נגרם לי ממזג האוויר
    אבל שמתי לב שמהרגע שנודע לי שאני צריכה לחזור לארץ התחילה לי שוב התופעה כי החיים בשגרה לפעמים מאוד מלחיצים
    הייתי אצל רופאה מומחית לאלרגיה והיא טענה שאי אפשר לבדוק האם זה הגורם ואי אפשר לטפל בזה
    האם יש לך פתרון אחר להעיה שלי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה

הוספת תגובה

• הילה.

ד``ר בן רנר
    21/10/2009

התופעה נקראת חרלת וברב המקרים ללא סיבה שניתן למצא.מצבי לחץ עלולים לגרום לתופעה בהחלט.התופעה שכיחה בבנות ובעיקר בצעירות.התופעה תחלוף בבא העת.עד אז ניתן להעזר באנטיהיסטמיניקה.אל תלחצי!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו