מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגייה??מאיה04/11/2009
שלום לך ד"ר.
אני מקווה שפניתי למקום הנכון- אם לא אבקש שתפנה אותי לפורום המתאים בבקשה.
בתקופה האחרונה אני עוברת המון בדיקות ושקשורות לכאבי צוואר,ראש ,לחצים ועיקצוצים בידייים וברגליים.
אתמול חשתי בכאב ראש וצוואר חזק כשישבתי וראיתי טלויזיה. לאחר חצי שעה קמתי ופניתי למקלחת לשטוף את הפנים בתקווה שזה יעזור וגיליתי אודם על הלחיים, ומתחת לצוואר[- כל אזור בית החזה] מעין כתמים אדומים שניראים כמו פריחה. הפריחה לא גירדה ואבל כשנגעתי במקום הוא היה רותח. לאחר חצי שעה הפריחה נעלמה -כלא הייתה [-ללחיים לקח כ 45 ד'ק]
(בעבר היו לי בעיות כרוניות בשקדים ותמיד לפני שהחלו סימפטומים של חידק או דלקת הופיעה לי כזו פריחה ואודם אבל רק על הלחיים. )
אני מעוניינת לדעת:
1)האם יש קשר בין הדברים ובכלל -על מה אודם בלחיים והפריחה הלוהטת שתיארתי מצביעים?
2)האם זו הייתה באמת פריחה או אלרגיה?
תודה רבה לך ד"ר, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד``ר בן רנר05/11/2009התופעה יכולה להוצר ע"י שחרור היסטמין באופן פתאומי לאחר גירוי מסויים.בכל מקרה צריך לראות בזמן אמת .פני למרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסונים לנזלת אלרגית
אלון06/11/2009שלום רב,
כבר מספר שנים _אני בן 25) אני סובל מנזלת כל-שנתית - Perennial Rhinitis
מעולם לא לקחתי טיפול עבורה ולאחרונה החלטתי שהספיק לי. אני מאוד סובל ממנה, ואף מרגיש שהיא מכבידה על חיי. שמעתי על מגוון טיפולים ובין השאר סדרה של זריקות שיכולות לחלוטין להעלים את התופעה.
השאלה שלי היא עד כמה יש אמת בכך ומהם סוגי הטיפולים שאפשריים. אני רשום בקופת חולים כללית מושלם..האם אני יכול לעשות זאת דרך הקופה.
בברכה,
אלון אבירם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון
ד``ר בן רנר09/11/2009הטיפול בחינם בכל מרפאות האלרגיה בארץ.היעילות מצוינת.חבל לסבול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)