מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבוך כלשהו...מיטל דוד05/11/2009
יש לי מערכת חיסונית מאד חלשה וזה בא לידי ביטוי בכך שבחודשיים האחרונים היתה לי דלקת סינוסים ,ועשיתי 2 צילומים ...עברתי טיפול אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 במשך שבועיים,והכל עבר לי למשך שבוע!
ז"א אחרי שבוע הסינוסים שוב חזרו ,שוב 2 צילומים ,שוב אנטיביטיקה אוגמנטין 875 [עד לפה בדק אותי רופא המשפחה שלי] ואז הכל עבר.... והבראתי. אבל שוב אחרי כשבוע וחצי שוב חליתי.
בנקודה הזאת כבר התאיישתי הלכתי לרופא אא"ג הוא בדק ואמר שאכן יש לי דלקת בסינוסים [או דלקת שנמשכת מהקודמת לה ,או התפתחה חדשה ] עשיתי עוד צילומים ..
והוא גילה דלקת בסינוסים מתחת לעיניים ויש נזילה באוזן .לדלקת הזאת התלווה גם חום גבוה +כאבי גרון ושיעול .
הרופא אא"ג הביא לי עוד טיפול עם כדורים "צפורל 500 מג" +מוקולית בכדורים.
אחרי טיפול של שבועיים הגשתי טוב והכל היה בסדר .
עד ליום שבת האחרון [31.10] שוב.. נזלת .. שוב גרון ושיעול . יום אחרי היה לי תור לרופא האא"ג והוא אמר שאין דלקת בסינוסים .
והפנה אותי לרופא אלרגולוגיה שיעשה בדיקת טסטים ...כי נראה לו שיש אלרגיה כלשהי ,והאלרגיה הזאת מפתחת אצלי דלקות,נזלת ,עיטושים ,חום וכו'.......
קבעתי תור לרופא אלרגולוג ...בעוד שבועיים .
ובנתיים יש לי רק שאלה ,מה דעתך על כל הסיפור המסובך הזה ? ואם יש קשר לזה שאני מעשנת ?
תודה רבה... מיטל בת 17.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוסיטיס חוזר
ד``ר ולרי טפליצקי06/11/2009סינוסיטיס חוזר יתכן וקשור לאלרגיה לאלרגנים נשאפים מין האוויר: אבק, אבקנים ועוד.
"חולשת" מערכת החיסון ניתן לבדוק על ידי בדיקות דם מיוחדות.
עישון בהחלט גורם לעליה בשכיחות מחלות בדרכי האוויר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאלה הקודמת ..
מיטל דוד15/11/2009בקשר לסיגריות ...שאמרת שאולי זה יכול להיות גורם לאלרגיה,
אז אני נורא חוששת מזה... מכיוון שההורים שלי מתלווים אלי לכל הטיפולים [והם לא יודעים שאני מעשנת]
וכשהיתי אצל רופאת המשפחה ,היא הביאה לי אישור לרופא אלרגולוג לבצע בדיקת טסטים
היא שאלה אם אני מעשנת ... ברור ששיקרתי ואמרתי שלא.
מחר יש לי תור לבדיקת הטסטים..ואני לחוצה שיגלו לפי הבדיקות האלה שאני מעשנת .
מה הסיכוי שזה באמת הגורם לאלרגיה?וזה חמור מאוד ששיקרתי לגבי זה שאני מעשנת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב עברתי את הבדיקות ..
מיטל דוד17/11/2009ואי לי אלרגיה לכלום ... מוזר
בכל מקרה- תודה רבה לתשובה הקודמת שלך .
אני ממשיכה בטיפול עם רופא אא"ג שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)