שיעול טורדני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול טורדני
    ימית
    16/11/2009

שלום רב,

מזה שנים אני חווה שיעול טורדני מחודש אוקטובר ונמשך כמה חודשים. בעבר היה לי ריפלוקס ועשיתי ניתוח פונצודפליקציה לפני כ -3 שנים.
    תמיד קישרתי את השיעול לבעיות ריפלוקס שהיו לי ולמדתי לחיות עם זה.היום אין לי רפלוקס ועדיין כל אוקטובר מופיע השיעול.
    לפני שנה לקחתי משאף ואחרי חודש זרקתי אותו לפח וזה עבר. כלומר, במקום 3 חודשים השתעלתי בערך רק חודש וחצי. עשיתי אפילו בדיקת אסתמה שיצאה ממש גבולית, כלומר אין לי אסתמה.
    השיעול ממש מציק וטורדני, לפעמים אני מתקשה להשלים משפט מבלי להשתעל. לא נעים ונשמע כאילו אני מעשנת כבדה.
    דיברתי עם יועצת טבע שאמרה לי שהבעיה היא שבתקופה הזוו האויר מתחלף ויש הרבה אלרגנים, והמליצה על שימוש בשמנים אתרים.
    מה עושים?
    איך נפטרים מהשיעול הנוראי?

תודה מראש וכל טוב.
    ימית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול טורדני

הוספת תגובה

• שיעול ימית

ד``ר בן רנר
    16/11/2009

גשי להבדק מחדש.לשמנים האתרים אין כל שימוש לתלונות שלך.בד"כ מדובר ברגישות יתר של הסימפונות ולעיתים ליחה אחורית הגולשת מאזור האף ללוע וגורם לרפלקס שיעול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו