פתרון לאלרגיה לקרמים ההיפואלרגניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון לאלרגיה לקרמים ההיפואלרגניים
    שמש כהן
    26/11/2009

שלום
    מחפש קרם לגוף עקב יובש שבעיקרו הינו תוצאה של תרופות. נמצא שאני אלרגי לכל הקרמים – ציטומקרגול;, של DOVE,;של דר פישר של וזלין אינטנסיב קר (אני משתמש במוצרים ללא בושם והיפואלרגניים). תופעה זו לא היתה בעבר למרות השימוש בקרמים אלה לאורך זמן רב.בקופת חולים אין להם מה להציע. אני מרותק לבית עקב כאבים אורטופדים קשים. מקבל משככים כמו פנטניל 100 ליריקה 300 ,טרמדקס וולטרן ג'ל. (בנוסף לכדורים רבים לבעיות אחרות). החשש מפצעי לחץ הוא רב עקב שכיבה מרובה. בעת האלרגיה העור מתאדם בנקודות ויש גרוד. בנוסף גם בעיניים מופיע אודם. (החשד של הרופא שזה תוצאה של האופיאטים לא נראה סביר כי הפסקת השמוש בקרם מפסיקה את התופעות -כך אחרי כל נסיון מחודש בקרמים).( רמת האאזנופילים מעל הממוצע אך זה שנים שהרמה די דומה)
    האם יש עצה איך להוסיף לחות לעור. האם ניתן לרקוח קרם המכיל רק את האלמנטים ששומרים על לחות העור . .אני משתמש כיום בשמן תינוקות אך זה מאד לא נוח ולא מספק.
    אודה עד מאד.

ש. כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כהן

ד``ר בן רנר
    28/11/2009

שלום.אתה מתאר רגישות כללית לקרם ולא לחומר ספציפי שבתוכו.אציע לבצע מבחני מטלית למוצרי קוסמטיקה על מנת לבודד את החומר הגורם לך רגישות.רק לאחר מכן ניתן להמליץ על טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו