מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 4.5 חודשים אלרגי לפירותנטלי09/12/2009
שלום,כאשר בני אוכל ירקות לא קורה לו כלום וגם כאשר הוא אוכל אבוקדו לא קורה לו כלום אך כאשר הוא אוכל בננה או תפוח או אגס מייד נוצר לו בעין ימין למטה נפיחות ואדום,שמתי לב שזה קורה בשלושת הפירות הנ"ל אך כאשר הוא אוכל מהתפוח והאגס זה נראה חמור יותר כלומר יותר נפוח ואדום,ואחרי שאני מסיימת להאכיל אותו 5 דקות אחר כך הכל נעלם כאילו כלום לא היה,מה זה יכול להיות? האם הוא אלרגי לסוכר? או מתוק? האם אני צריכה לפנות למומחה? האם להמשיך להאכיל אותו פירות למרות התגובה האלרגית? או להפסיק לפחות עד גיל חצי שנה ולנסות שוב?אני מציינת שהוא נבדק כבר ע"י רופאת הילדים שלו אך אין לה תשובה על כך,ואני מציינת שהפירות לא נוגעות לו באיזור העין בזמן ההאכלה, ואני מציינת שהתחלתי בגיל 4 חודשים את הפירות הנ"ל ורק לאחר מכן התחלתי עם הירקות והאבוקדו,אולי יש קשר?
סליחה על כל השאלות הרבות ועל האורך אך אני פשוט מודאגת ולא יודעת ממה זה נובע?
תודה רבה מראש נטלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בננה או תפוח או אגס
ד``ר ולרי טפליצקי10/12/2009נדיר מאוד למצא אלרגיה אמיתית לפרות אצל תינוק בגיל 4 חודשים.
אבל ניתן בהחלט להימנע בינתיים ממתן פרות האלה.
בהמשך תראי עם התופעות חוזרות בכל זאת.
בכל שאלה של אלרגיה למזון כדאי לפנות לאלרגולוג לביצוע טסטים ויעוץ כולל אישי ישיר.
אין אלרגיה לסוכר,
שכיחה בגיל זה אלרגיה לחלב פרה, ביצה, בוטנים (במבה), חיטה, שומשום, סויה.
האם הוא מקבל משהו מאלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ולרי תודה רבה על תשובתך ולגבי
נטלי10/12/2009שאלתך לא הוא אינו מקבל שום דבר ממה שציינת.
אני יפסיק עם הפירות הנ"ל עד גיל חצי שנה ואז ינסה שוב לראות מה קורה, שוב תודה רבה על תשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ולרי תודה רבה על תשובתך ולגבי
אני יפסיק עם הפירות הנ"ל עד גיל חצי שנה ואז ינסה שוב לראות מה קורה, שוב תודה רבה על תשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ולרי תודה רבה על תשובתך ולגבי
אני יפסיק עם הפירות הנ"ל עד גיל חצי שנה ואז ינסה שוב לראות מה קורה, שוב תודה רבה על תשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)