אלרגיה לא ברור למה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לא ברור למה?
    שרון
    12/12/2009

שלום ד"ר
    לפני מספר חודשים הופיעה לי פריחה על הלחיים, ביצעתי בדיקות אלרגיה למזון לא מצאו כלום ביצעתי בדיקות נוספות ויש לי אלרגיה לפרגרנס וקרדית האבק , החלפתי את כל מוצרי הקוסמטיקה להיפואלרגני ואני כבר לא משתמשת בבשמים הבעיה שלי היא כזאת בחנתי את העור שלי מתי מופיעה לי הפריחה הפסקתי להתאפר ושמתי לב כשאני שמה סומק או כל איפור אחר האלרגיה חוזרת מה שאני לא מבינה איך זה יכול להיות.? הרי במוצרים האלה אין פרגרנס לדעתי אני אלרגית לעוד מרכיב שנמצא במוצרי הקוסמטיקה קיבלתי הפניה לביצוע בדיקת אלרגיה קוסמטית מקיפה כשהגעתי לפרופסור הוא אמר לי שהבדיקה מאוד יקרה ולא בכל בית חולים מבצעים אותה בקיצור אני אובדת עצות האם ידוע לך היכן אפשר לבצע טסטים לקוסמטיקה?? והאם הבדיקה הזאת מדויקת.? דרך אגב התקשרתי למרפאה כדי להגיע אליך נאמר לי שבראשון אתה לא עובד עם כללית רק עם מכבי אז לצערי אצטרך להסתפק בתשובה שלך פה..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לא ברור למה?

הוספת תגובה

• שרון

ד``ר בן רנר
    12/12/2009

אני מבצע הן בכללית והן במכבי תור בכוכבית 2700 ( כללית) או במרפאתי הפרטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו