נזלת אלרגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת אלרגית
    לילך
    18/12/2009

שלום,

הבת שלי, בת 16.5, סובלת מנזלת אלרגית מספר שנים (אף פעם לא היינו אצל רופא אלרגיה אבל רופא א.א.ג אמר שזו נזלת אלרגית). השנה זה התחיל מוקדם, ספטמבר וממשיך כבר מס חודשים. מומחה א.א.ג נתן לה נזוקורט תרסיס ואמר שאפשר להשתמש חודש רצוף. בזמן השימוש יש הקלה משמעותית אבל עם הפסקתו הכל חוזר לקדמותו. פנינו אליו שוב והוא אמר שניתן לקחת את זה שוב חודש (לטענתו מותר עד 4 פעמים בשנה).
    רציתי לשאול 1. האם זה אכן כך ולא צריך פער של מס חודשים בין טיפול לטיפול?
    2. האם יש אופציות טיפול אחרות - בעבר נתנה לה רופאת המשפחה קלארינז?
    3. האם הומאופטיה יכולה לעזור בנושא?

זה פשוט מתיש אותה, היא כל הזמן עם נזלת צמיגית שמתקשה לצאת, אף סתום וקושי לנשום.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת אלרגית

הוספת תגובה

• לילך

ד``ר בן רנר
    18/12/2009

הדבר ההגיוני הוא לפנות חמרפאה אלרגית לברור .לאחר מכן ניתן להסיק מסקנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול לנזלת אלרגית

נעמי
    28/12/2009

אני סבלתי שנים מנזלת אלרגית וניסיתי טיפולים שונים כולל הומאופטיה ולבסוף מה שעזר לי בצורה מפליאה זה דיקור סיני אצל מטפלת שלמדה 5 שנים בסין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמי

ד``ר בן רנר
    28/12/2009

כבר ציינתי בעבר שאנחנו עוסקים אך ורק ברפואה מודרנית קלאסית.לכל השאר מקום כבוד בפורומים אחריים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו