זקוקה לעצה דחופה אורטיקריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה דחופה אורטיקריה
    עצה דחופה
    31/12/2009

שלום רב,
    אני סובלת מאורטיקריה כרונית מזה כ 8 חדשים - קיבלתי טלפס וסטרואידים עקב התפרצות של נפיחות בדרכי הנשימה
    לאט לאט התחלתי להוריד מכמות הסטרואידים ושוב... התנפחות של הפנים ונתנו לי סטרואידים
    שוב תהליך של "גמילה" מהסטרואידים וכשהגעתי לרמה של 7 מ"ג סטרואידים ליום שוב התנפחות ושוב העלו את המינון (ל 20 מ"ג) שוב תהליך של גמילה וכשהגעתי לרמה של 5 מ"ג סטרואידים) שוב התנפחות חריפה של הפנים.
    בצקות בכל הגוף שוב העלו ל 20 מ"ג ליום סטרואידים - אני ממש מיואשת - האלרגולוג הציע שימוש בתרופה -ציקלוספורין - קראתי על התרופה באינטרנט וזה נראה לי איום ונורא -
    נקודה חשובה שאני מבקשת את התייחסותך אם אפשרי - אני חשה שלא נותנים לה את המשקל הנכון -
    האורטיקריה הופיעה אצלי לאחר כשבועיים שסבלתי מהתקף של כאבים (עם גזים) בחלק העליון של הקיבה עם הקרנה לצד ימין ולגב - כמו כן הבחנתי במהלך החדשים האלה שבכל פעם שאני מקבלת התקף כזה - כאבים בחלק העליון והקרנה לצד ימין ולגב - יש תגובה של התנפחות באזור הפנים - עברתי אולטרא סאונד של בטן עליונה ובדיקות דם ספציפיות לכיס המרה ולא היו ממצאים - עם זאת קשה שלא לקשר בין שני הדברים כיוון שהם מופעים בסמיכות
    מה אני יכולה לעשות בעניין?
    מה יותר חמור פרדניזון או ציקלוספורין?
    האם יש תרופה אחרת במקום שתי תרופות אלה?
    אנא עצתך מה אעשה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצה דחופה

ד``ר בן רנר
    02/01/2010

ציקלוספורין היא אפשרות אבל יש לנסות את כל האפשרויות האחרות לפני פניה לטיפול זה.האם ניסית הכפלה או שילוש של טלפסט ליום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו