בדיקת אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אלרגיה
    מיטל
    09/01/2010

בני בן שלושה וחצי חודשים מהיום שהוא נולד הוא סובל מכאבי בטן שילשולים גזים ופליטות מאוד גדולות לפעמים גם קיא.עם הזמן הקיא פחת אבל קיים.
    בשבועיים האחרונים התפתח לו פריחה בכל הבטן ובפנים ניהיה לו אסטמה בעור .הרופא אמר לי להחליף לו את האוכל לצמחי ,החלפתי לו אבל המשיך לכאוב לו הבטן אבל השילשולים פחתו אבל הפריחה המשיכה.הרופאה אמרה לי להפסיק את הצמחי ולתת לו מטרנה ללא לקטוז .הילד כמה ימים עם המטרנה לא יישן לו רגוע מתקל מכאבי בטן ושוב יצאה לו פריחה.
    ביקשתי לקבל הפנייה לרופא שמתמחא באלרגייה והיא אמרה לי שאין הרבה מה לעשות כי הוא קטן עדיין אני שמעתי מאנשים שכן עושים טסט לתינוקות כדי לראות למה הם אלרגים.
    הבן שלי אלרגי למשהו אולי לחב אולי לסויה ואולי למשהו אחר .אני לא רוצה לנחש "ולשגע" את הכיבה של הילד.
    האם ניתן לעשות בגיל שלושה וחצי חודשים בדיקת אלרגיה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אלרגיה

הוספת תגובה

• מיטל

ד``ר בן רנר
    10/01/2010

רצוי לבצע ברור עכשיו.ברור ניתן לבצע כבר לאחר הלידה.ההנחה שהילד קטן ואין אפשרות לבצע בדיקות לאלרגיה אין לה על מה להסתמך ושגויה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר בן ורנר

מיטל
    10/01/2010

תדה על התגובה.
    היום הייתי שוב אצל רופא הילדים הוא שינה את האוכל של הילד לנוטרמיגן הוא רוצה לראות איך הילד יגיב לאוכל.ולראות אם הפריחה תעלם למרות שהוא חושב שעם המטרנה החלבית לא היתה פריחה ועם הצמחית כן הופיע פריחה אז הוא משער שהוא לא אלרגי לחלב.
    הילד סובל גם מאסטמה בעור הפנים.והפריחה בבטן מופיעה עם חררה כזאת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל

ד``ר בן רנר
    12/01/2010

מה יותר פשוט מלבדוק.אנחנו לא עוסקים בפילוסופיה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו