אלרגיה לקרדית אבק הבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לקרדית אבק הבית
    נורית
    05/10/2007

היי
    אני עדי בן 17
    אני סובל מאלרגיה לקרדית הבית מאז שאני זוכר ואני נוטל סטרונאז ולפעמים טלפסט
    הטלפסט עוזר לי אך הוא גורם לי לכאבי ראש ולעייפות, יש תרופה שיכולה להחליף אותו?

שאלה נוספת היא שאני עומד לקבל פרופיל בצבא ועם האלרגיה אני מאוד מנוזל וקשה לי לפעמים לעשות פעילות ספורטיבית וגם יש לי ליחה רבה
    יש הקלות מסוימות בצבא לאנשים שסובלים מאלרגיה?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לקרדית אבק הבית

הוספת תגובה

• אלרגיה לקרדית אבק הבית

ד``ר ולרי טפליצקי
    06/10/2007

שלום רב,
    יש תחליפים לתלפסט, לדוגמה היסטזין או זילרג'י אשר נמכרות ללא מרשם, או אריוס ומיזולן עם מרשם רופא.
    רצוי לשקול היטב לקבל טיפול חיסוני, אשר יבנה עמידות נגד קרדית אבק בית ויפסיק צורך בתרופות. במיוחד בגלל שבצבא אומנם מתחשבים באלרגיה לאבק על ידי הקלות, מגבלות ופרופיל אך עדיין זה מאוד לא כמו בבית מבחינת נקיון.
    על תשכח לבצע בבית פיקוח של קרדית אבק בית: להוציא שתיחים, פעם בשבוע לשאב אבק ממזרן וכרית ולהשתמש במגן מזרן וכרית כדי לחסום את האבק וחול'.
    בברכה ד"ר ולרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוצמתה של האלרגיה תרד לי עם הזמן?

נורית
    06/10/2007

תודה על התגובה הקודמת ויש לי שאלה נוספת
    יש סיכוי שעם הזמן עוצמת האלרגיה תפחת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוצמתה של האלרגיה תרד לי עם הזמן?

ד``ר ולרי טפליצקי
    06/10/2007

יתכן ואלרגיה תחלש ויתכן תתחזק. אין דרך לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו