נזלת כונית שקופה - אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת כונית שקופה - אלרגיה
    שלומי
    25/01/2010

שלום רב !
    אני סובל מנזלת כרונית תמידית שדולפת אחורנית כלי הלוע , האף שלי פתוח לנשימה ואינו נוזל.
    הייתי אצל אף אוזן גרון , והוא נתן לי את כל סוגי הכדורים , ועשיתי צילומי רנטגן להיו תקינות לחלוטין. (קבלתי אוגמנטין חשבנו יש לי איזה זהום אבל זה לא פתר לי את הבעיה).
    אני מנסה למצוא את הגורם לבעיה , ושמתי לב שאחרי הצהורים לקראת הערב הנזלת מתגברת בצורה יותר קשה , (צבע הנזלת הינה שקופה רירית לא נוזלית כמו מים) שמתי לב כאשר אני נכנס
    לאוטובוס בחזרתי מהעבודה אז הנזלת מתגברת. או אני חושב שלאחר ארוחת הצהורים במקום עבודתי משהו גורם לי לנזת מרובה , יכול להיות ? (יש לשלול רפלוקס כי אין לי חומציות ושום דבר אינו עולה מהקיבה כלפי מעלה.
    הדבר היחידי שעזר לי אילו כדורי טלפסט שיבשו לי את הנזלת , אבל כאשר סיימתי את הכדורים
    הנזלת חזרה.
    הייתי אצל אלרגולוג ובצעתי את הטסטים ולא נימצאתי אלרגי לשום דבר.
    1) האם אני שוב צריך לחזור על בדיקה זו?
    2) באם אני צריך לעשות בדיקות דם יותר מקיפות כדי לעלות על הבעיה , אולי האלרגית שלי?
    3) מה אתה הייתה ממליץ לי לעשות , אני פשוט עובד עצות?
    4) כאשר אני נמצא במקום עבודתי , שהוא משרד ממוזג אז יש לי פחות מהנזלת, האם יש קשר
    לבעיה כמו שלי?
    5) אם יש לי רגישות באף (ריריות אף שנפגעו ) וגורמות לי לנזלת זו ?

אודה לכם על תשובתכם המהירה , ומצטער על השאלות המרובות אני פשוט לא מצליח לעלות על הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת כונית שקופה - אלרגיה

הוספת תגובה

• שלומי

ד``ר בן רנר
    26/01/2010

על סמך הבדיקות הנזלת שלך מוגדרת כלא אלרגית.כל התסמינים שאתה מתאר אופיניות לנזלת אלרגית ושאינה אלרגית והם שכיחים אצל כל אותם הסובלים מנזלת .הפתרון קשה .ניתן לבצע בדיקות דם RAST לאלרגנים נפוצים אך בדיקה זו פחות רגישה מתבחיני העור שממילא נמצאו אצלך שלילים. מצא לך רופא אאג טוב שיטפל וינסה לפתור את המצוקה.אין מניעה לבצע שוב תבחינים אבחל ספק אם יהפכו חיובים.אם אתה בטוח שיש חשד לאלרגיה בכל זאת הבדק שנית.בכל מקרה אם ימצאו שלילים בדוק שוב בעוד שנה.(אם עדיין תסבול)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו