אי סבילות ללקטוז או אלירגיה לחלב???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי סבילות ללקטוז או אלירגיה לחלב???
    אודליה
    26/01/2010

שלום
    בני בן 1.9 שנים, ינק עד גיל שנה וחמישה חודשים והכל היה בסדר, אך מאז הוסםתי לו מוצרי חלב כגון: חלב פרה, גבינה לבנה או קוטג' הוא משלשל בתדירות גבוהה של לפחות 3-4 שלשולים בשעה, אולם הששלשולים לא מתחילים באופן מיידי, אלא אפילו כעבור יממה.
    יש לציין שהשלשול מאד מסריח ועם ריר, בכל הפעמים שלקחנו תרבית היא יצאה שלישית לכל.

גבינה צהובה הוא אוכל באופן חופשי ללא בעיות וכן שוקולד חלבי או עוגות חלביות.

שאלותיי:
    1. האם זה נשמע כמו אלרגיה או אי סבילות או מה???
    2. האם ייתכן שלשול רירי בעל ריח נוראי כתוצאה מאלרגיה כלשהי? או שמא זה מחוייב במציאות שזה חיידקי או וירלי?
    3. מה עושים???

סליחה על האורך והבלבול, אודה לך אם תוכל לסדר לי קצת את המחשבות...

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אודליה

ד``ר בן רנר
    26/01/2010

פונים למרפאה אלרגולוגית לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ודאי שאפנה אך בינתיים...

אודליה
    26/01/2010

האם תיתכן אלרגיה המתבטאת בשלשול רירי ומסריח? או שמא זה חייב להיות זיהומי?
    לעת עתה זוהי השאלה החשובה לי ביותר, אנא ממך ענה לי בבקשה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודליה

ד``ר בן רנר
    26/01/2010

שילשול היא תגובה של פעילות יתר של המעי בצרוף אי ספיגה.הסיבות מרובות בינהם אלרגיות.זיהום בד"כ חולף תוך ימים ספורים בעוד שאם ממשיך זו לא הסיבה.שילשול מסריח נובע מעיכול חלקי של המזון והתרבות חיידקים המפרקים את המזון תוך שחרור גזים מסריחים. יש לחפש את הסיבה ולטפל בהתאם. אני לא חושב שיש מה לדאוג במידה ומתפתח יפה ועולה במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו