כיח מגורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיח מגורה
    לי
    08/02/2010

עשיתי באיכילוב בדיקת כיח מגורה ואלו התוצאות :
    neutrophils N -297 74.25%
    eosinoplhis 0%
    mast cells 0%
    lymphocytes N-46 11.5%
    mecrophages N-57 14.25%

CD3=total t cells
    CD4=holper t cells
    CD8=soppressor\cytotoxic t cells
    CD4\CD8=helper\supperssor ratio
    הערות:בספירה דיפירציאלית:נאוטרופיליה ללא% אאוזינולפיליה.....בדיקת lipid laden macrophages=(+) 38 score חיובי חלש.
    לא תומך באבחנה של gerd.
    neutrophilic lnfammation
    דרושים פרמטרים קליניים נוספים לקביעת אבחנה.
    יש לי תור לרופא רק בעוד שבועיים ואני לא יודעת מה אומרים התוצאות אנא עזרה בבקשה.יש לציין שכל שאר בדיקותי תקינות .תפקודי ריאות תקין מטכולין שלילי.לב תקין. בלוטה תקין.אלרגיה בדיקות עוריות תקין.ראסט תקין.וזאת הבדיקה האחרונה שעשיתי,ועדיין יש לי שיעול כרוני וקשיי נשימה לעיתים במיוחד בלילה,אנא עזרה בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיח מגורה

הוספת תגובה

• ר

ד``ר בן רנר
    08/02/2010

לא צריך להלחץ.הבדיקה הזו בודקת את הרכב אוכלוסיית התאים בכיח.בבמקרה שלך יש תאים לבנים (נויטרופילים)ברמה שווה לריכוז בדם כך שאין בתוצאה ממצא מיוחד.ייתכן זהום קל אך לא יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לי
    11/02/2010

קודם כל תודה רבה על העזרה.
    ורציתי לשאול בבקשה יש לי תור לרופא רק בעוד שבוע וחצי האם זה סובל דיחוי?וגם רציתי לשאול מה הטיפול לזיהום הקל הז ואם בכלל צריך?והאם בבדיקה הזו גם נשללו המחלות אסתמה וברונכיט או משהו אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?????

לי
    15/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ???

לי
    21/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ר

ד``ר בן רנר
    23/02/2010

סליחה על האיחור בתשובה.לא בוער כלום וניתן לחכות.לא ניתן לשלול ויש להתייחס לתלונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו