אטופיק דרמטיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס
    ליאור
    13/10/2007

שלום רב, אבקש לדעת מהם התסמינים המוקדמים להופעת אטופיק דרמטיטיס אצל תינוק בן ארבעה חודשים ומתי המחלה "מתקבעת" (הבנתי שבהתחלה הכתמים האדומים באים והולכים ולבסוף נשארים).
    כמו כן אני מבקשת לדעת האם אטופיק דרמטיטיס הינה מחלת עור או אלרגיה- בקיצור- למי אני פונה אם יש בי חשד/חשש שלילדתי הקטנה יכול להיות אטופיק?

תודה וערב טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק דרמטיטיס

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס

ד``ר בן רנר
    13/10/2007

התסמינים הראשונים הם גרד ותפרחת בפנים ובקפלי העור .המחלה היא מחלת עור על רקע אלרגי ומכאן השם "אטופיק" .המחלה חולפת במרבית המקרים במהלך ההתבגרות ללא גיל מדויק.גשי לרופא האלרגיה במקום מגוריך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך, אבל

ליאור
    13/10/2007

מה הכוונהב"גרד"? תינקת בת 4 חודשים לא יודעת לגרד..אני מבולבלת.
    מזה כחודש ימים מופיעם כתמים אדמדמים בהירים מאד על המצח ונעלמים אחרי כעשרים דקות. כמו כן מופיעים כתמים על הגב, בית השחי, לפעמים בעורף והיום ראיתי גם אחד בקרקפת. מעט מאד, בהירים מאד, לא מחוספסים ולא עושה רושם שמגרדים לה. אבל זה כבר חודש ככה. אציין שבתי סובלת גם מרפלוקס אם יש בכלל קשר ולפני כשבועיים עברה מהנקה מלאה לשילוב עם אנפמיל AR. האם התיאור שלי יכול להתאים לאטופיק? חודש ימים כבר?
    תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו