אלרגיה מטרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה מטרידה
    אילנה
    14/03/2010

שלום רב
    שמי אילנה בת 58 ולפני כחודשיים ואחרי בדיקת ה- patch test התגלתה אצלי אלרגיה ל-
    NICKEL, FORMALDEHYDE, PARABEN MIX
    הדבר הנורא הזה גורם לי לפריחה וגירודים בלתי נסבלים בכל הגוף כמעט ואני לא יודעת מה לעשות.
    קיבלתי זריקה בשם DIPROSPAN אשר גרמה לפריחה להעלם כמעט לגמרי ושמה קץ לגירודים,
    אך כעת הכל חזר. מדברי הרופא הבנתי שהרבה אין מה לעשות כי חומרים אלו נמצאים כמעט בכל דבר. עברתי לחומרי רחצה כגון סבון וקרם פנים טבעיים אך גם זה לא עוזר לי הרבה. בקשר לניקל, אינני עונדת תכשיטים כלל וכלל ואף פעם לא ענדתי.
    שאלותיי הן ברשותך :
    - האם יש מאכלים מסויימים שאני צריכה להמנע מלאכול אותם חוץ משימורים וכבר נאמר לי להמנע
    ואם כן מהם ?

- האם אכן אין טיפול לאלרגיה זו או לפחות תרופות אשר יעלימו את הפריחה ויקלו בגירודים ?

- איך ייתכן שעד גיל זה לא הייתי אלרגית ועתה לעת זקנה פתאום אני אלרגית ?

אני מבקשת אם אפשר לעזור לי כי אני מאוד סובלת ואינני מעיזה ללבוש למשל שמלה כי כל הרגליים שלי עם פריחה וסימני גירוד.
    מה אפשר לעשות או לא לעשות ?
    אנא , מבקשת תשובה מהירה ואני מקווה גם יעילה.

בתודה מראש
    אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה מטרידה

הוספת תגובה

• אילנה

ד``ר בן רנר
    15/03/2010

שלום .
    אלרגיה יכולה לפרוץ בכל גיל.לדעתי לבדיקות שבצעת אין כל קשר לממצא שלך (אני מניח שבצעת במרפאת עור ולא אלרגיה)לפי התאור סביר שמדובר באסטמה של העור או בחרלת הגורמים ליובש וגרד של העור.אין מקום לדיאטות מכיוון שלמזון אין קשר לפריחה בגיל שלך.בתינוקות אולי ,אבל לא בגילך.תרופות יש למכביר להקל על הגרד אך לשם כך עליך לפנות למרפאה אלרגית שמתמצאת בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו