אלרגיה לחתולים - טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחתולים - טיפול
    shan
    23/03/2010

אז ככה יש לי חתול בחדר שישן איתי ואין לי אפשרות להוציא אותו כי יש גם כלב בבית,
    הבעיה היא שהחבר החדש שלי כנראה אלרגי לחתולים והוא לא ידע... וזה מתבטא בצורה של התאתשיות, נזלת כמו מים, נשימות כבדות ולחצים בחזה. וגם אחרי היציאה מהחדר לוקח לזה איזה שעה להרגע ולעבור...

מה אפשר לעשות האם המצב שלו , הוא יצטרך זריקות או שהתכשיר הספרי יעזור?...כי לא נראה לי שהוא צריך זריקות כי הוא אצלי לא הרבה (לא ביום יום) השאלה אם ספריי של האף יספיק לו שהוא יהיה אצלי... כי זה ממש מפריע לי ולו... ואם הספרי יעזור לו לנשום יותר טוב בלי תחושת כבדות ....?

תודה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחתולים - טיפול

הוספת תגובה

• היי שרון

יונתן
    24/03/2010

עים חברך חשוב לך אז פשוט תיפתרו מהחתול

זה יכול להחמיר לאסתמה

אני לא חושב שהחתול יותר חשוב מהחבר עים כן אז חבל על הזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SHAN

ד``ר בן רנר
    24/03/2010

זה מה שנקרא למצא את החבר הנכון! אם הוא רציני אין מנוס מזריקות כל השאר חלטורה.אם לא, תחליטי את (או הוא) מה לעשות כי מהאלרגיה לחתולים הוא לא יתפטר ללא טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו