אלרגיה לפלסטיק? (מסגרת של משקפיים)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לפלסטיק? (מסגרת של משקפיים)
    אפרת
    27/03/2010

שלום,

לפני כ-5 שנים היו לי משקפיים עם מסגרת פלסטיק. לא הייתה לי שום תגובה והכל היה בסדר. לפני כמה חודשים שוב השתמשתי במשקפיים על מסגרת פלסטיק, והפעם הופיעה לי פריחה (מין גירוי אדמדם, לפעמים כמו שכבה נוספת על העור, עם קילוף) ברוב האזורים שהמסגרת נגעה בהם. האם יכול להיות שפיתחתי אלרגיה לפלסטיק? האם עלי להמנע מלרכוש מסגרות פלסטיק למשקפיים? (המסגרת הייתה גדולה, ולכן חשבתי בהתחלה שזה בגלל שכשאני מזיעה הזיעה נשארת על העור. אבל הסימנים הופיעו גם בחלק של המשקפיים שעל גשר האף).

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וגם...

אפרת
    27/03/2010

ובמידה וזו אכן אלרגיה, ולא תופעה שקשורה להזעה - האם ציפוי המשקפיים בחומר כלשהו יעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרת

ד``ר בן רנר
    28/03/2010

קודפ נבדוק אחר כך נחליט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרת,

ד``ר בן רנר
    28/03/2010

רגישות לפלסטיק קיימת אם כי לא שחיכה כלל.אציע להדק במרפאה אלרגית.ייתכן והמרכיב שונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו