רק 2 שאלות בנושא אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק 2 שאלות בנושא אלרגיה
    אינגה
    13/04/2010

פעם אחת כשהייתי בתקופת מבחנים והיה לי אף סתום השתמשתי באוטריוין ומאז יש לי אלרגיה כבר שנתיים ובכלל לא ברור אם התרופה נגד אלרגיה עוזרת לי כי יש לי אף סתום ולפעמים יש לי תחושה שאני הולכת להיחנק בשינה בגלל שהאף כל הזמן סתום . כשתקופת האלרגיה עוברת הכל חוזר לנורמה יש לי רק 2 שאלות בנושא 1. האם יש מצב שהאלרגיה תעלם כמו שהיא הגיע ? (הרי הכל זה בגלל שימוש באוטריוין שבמקום לעזור הזיק לי) 2. התרופה שאני לוקחת {ושלא בטוח שעושה משהו כי לא ממש ברור לי אם האף פתאום נושם לבד ואז נסתם שוב או בגלל תרופה ) שם התרופה לורטדין בשנה שעברה ניסיתי 2 תרופות השנה הרוקחים מציעים רק את זאת אז השאלה אם יש תרופה שמשפיע מהר על פתיחת אף סתום כי הלורטדין הזה לוקח לו שעות אם בכלל עד שיש ממנו תועלת

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק 2 שאלות בנושא אלרגיה

הוספת תגובה

• רק 2 שאלות

ד``ר בן רנר
    14/04/2010

האוטריוין לא גורם לאלרגיה .יש לבצע תבחינים ע,מ לאבחן.לורטדין טוב אך לא לאף סתום.נסי קלרינז ותרסיסי אף סטרואידלים בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אינגה
    14/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו