נזלת תמידית ואף סתום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת תמידית ואף סתום
    אלי מנשה
    25/04/2010

שלום - אני כבר שנים סובל מנזלת תמידית ואף סתום שנובעת בעיקר מקרדית האבק (נעשתה בדיקה) וכמה שאנקה ואשאב האף עדיין סתום כדי לישון טוב ולא להתמכר אני משתדל להשתמש בטיפות אף כבר שנים רק לפני השינה ניסיתי כבר טלפסט קלארינאז זילרזי ולורסטין אך ללא הצלחה יתרה מה שכן טוב לי בחצי השנה האחרונה זהו שילוב של דקסמול סינוס אחד ביום ואחד בלילה ויחד עם זאת 2 לחיצות פלקסונאז לכל נחיר ביום לאחרונה הפסקתי לקחת פלקסונאז כי נאמר לי שהיובש שיש לי בנחיריים הם תופעת לוואי של שימוש יתר כמו כן הורדתי לדקסמול אחד ביום אך המינונים האלה בהחלט לא מספיקים לי השאלה שלי היא מה אתה מייעץ לי לעשות האם יש תכשירים דומים שאפשר לקחת ללא מגבלת זמן וללא תופעות לוואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת תמידית ואף סתום

הוספת תגובה

• אלי

ד``ר בן רנר
    25/04/2010

שלום.אין מניעה להמשיך בטיפול שאתה נוטל .נסה משאף חדש במקום הפליקסונז בהם AVAMIS 2 שאיםות אחת ליום.האם הוצעה לך אימונוטרפיה? אם לא גש למרפאה אלרגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו