משטח אף לאיזנופילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משטח אף לאיזנופילים
    אלישי והבה
    27/04/2010

שלום.עקב נזלת והתעטשויות קשים ,פניתי לרופא אא"ג והוא אמר לי שיש לי כנראה נזלת אלרגית-לקחתי תרסיסי אף סטרואידים,תרופות נגד אלרגיה,חיסונים אצל אלרגולוג(והמנעות מאבק וכו'..
    )ועדין זה לא עוזר.שמעתי על הבדיקה הנ"ל.האם כדאי לעשותה כדי להיות בטוחים באבחנה?היכן עושים אותה?לציין ששאלתי קודם את השאלה בפורום אא"ג ונאמר לי לשאול כאן.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משטח אף לאיזנופילים

הוספת תגובה

• מני

ד``ר בן רנר
    28/04/2010

שלום.
    הבדיקה ותיקה מאד ובטיפול יומיומי כמעט ונזנחה.ע"מ לבצע אותה יש צורך בטכנאי מעבדה באחות וכל הטרחה לא מובילה לכלום.אאוזינופילים יש גם בנזלת אלרגית וגם בנזלת שאיננה אלרגית כך שזה לא מקדם אותנו.במחקרים יש לה שימוש.לכן אם אתה אלרגי או לא יקבעו רק תבחיני העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דן
    03/05/2010

עשיתי כבר תבחיני עור ויצא אלרגיה לאבק,קובלט וניקל.האם הבדיקה לא תוכל להועיל לי?
    כמו שרשמתי,כבר עשיתי את כול הטיפולים והתרופות שנותנים.אציין רק שיש לי גם אסטמה של העור ודלקת אלרגית בעינים.
    מה זה בכלל הבדיקה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רלי

ד``ר בן רנר
    04/05/2010

שלום.
    ע"פ הבדיקות את אלרגית ופני לקבלת טיפול בזריקות .הבדיקה סופרת מספר התאים הלבנים מסוג אאוזינופילים במשטח ההפרשה מהאף.בתכלית היות ואת ממילא אלרגית ע"פ הטסטים אין בה שום תוספת מעשית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו