אלרגיות רבות לבן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיות רבות לבן שנה
    לולי
    04/05/2010

שלום
    בני בן השנה הנקתי אותו עד גיל 9 ח' , הוא אובחן כאלרגי ל: חלב,שומשום , בוטנים וביצה

המוזר שביצה אכל מס' פעמים ולא קרה לו כלום , אך בגל שבתקופה האחרונה סרב לאכול זה החשיד אותי , ובגלל החיסון של גיל שנה פנינו לרופא אלרגיה לבצע טסטים והתוודענו שאכן אלרגי לביצה
    כנל היה לי לגבי בוטנים
    השאלות שלי הן:
    1 האם יכולות להיות כ"כ הרבה אלרגיות?? 7והאם עוד הרשימה יכולה לגדול?
    2. איך זה שלביצה ובוטנים לא היה לו ופתאום התחיל??
    3 . אנחנו צריכים לפנות לבדיקות דם , האם הן יכולות למצוא בשונה מבדיקת הטסט על העור ?
    4 . מה עושים במצב כזה שאף גן לא מקבל אותו וגם הסיכון הוא גבוהה במסגרת עם המון אלרגיות ,הבנתי שביטוח לאומי מכיר בבעיה זו כנכות ???
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיות רבות לבן שנה

הוספת תגובה

• לולי

ד``ר בן רנר
    04/05/2010

שלום.נתחיל מהסוף.אין נכות ואני לא יודע מאין שאבת את הרעיון.רצוי לבצע בדיקת דם ע"מ להצליב את הנתונים וע"מ לקבל ערכים כמותיים.אלרגיות מתפתחות עם הזמן .ילד הממאן לאכול מזון מסויים יכול בהחלט להיות אלרגי אליו וזו תגובת מנע טבעית מצד הילד.אחרי תוצאות בדיקות הדם יש לשקול מבחני תגר.העובדה שנתת ביצה ללא תלונות מרמזת שיש אפשרות שאין רגישות. בסופו של דבר מלבד הרגישות לבטנים ואולי שומשום כל השאר יחלפו עם הזמן.הצטידי באפיפן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו