עקיצות יתושים ואסטמה של העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקיצות יתושים ואסטמה של העור
    רעות
    09/05/2010

שלום, אני בת 26 וכבר 4 שנים שיש לי אסטמה של העור בחלק העליון החיצוני של הירך הימנית. לרוב זה לא מגרד, רק לפעמים ויש כתם קבוע שלא משתנה. רופאי עור הביאו לי כל מיני משחות, אך אף אחת מהם לא עזרה. כבר הרבה זמן שאני לא מטפלת בזה בכלל. לפני שבועיים התחילו לעקוץ אותי יתושים, בכל הגוף. אני עושה הכל כדי להרחיק אותם ושמה פניסטיל וחומץ על העקיצה למנוע גירוד. שום דבר לא עוזר. הם ממשיכים לעקוץ אותי והבנתי שהם נמשכים יותר לאנשים שיש להם אסטמה של העור. האם זה נכון? והאם לאחר טיפול נכון באסטמה הם לא ימשיכו לעקוץ אותי בכמות כזאת? כמו כן, מה אפשר לעשות כדי לא לגרד, מאחר וכל הרגליים שלי עם צלקות מגירודים משנים קודמות ועכשיו יש לי פצעים מהגירודים החדשים?
    תודה רבה,
    רעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עקיצות יתושים ואסטמה של העור

ד``ר ולרי טפליצקי
    09/05/2010

שלום רעות,
    נגד גרד של עקיצות וגם של "אסטמה של עור" משתמשים בכדורים אנטיהיסטמיניים כמו לורסטין וגם משחות מסוג בטקורטן. רצוי לקחת טיפול זה באופן ממושך, כל יום במשך עונת ההחמרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקיצות יתוש ואסטמה של העור

רעות
    09/05/2010

תודה ד"ר.
    האם אפשר לקנות את התרופות האלו ללא מרשם רופא? ומה השם שלהן?
    תודה,
    רעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו