טיפול בכשל חיסוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בכשל חיסוני
    מוריה
    10/05/2010

ידוע שאלרגיה זהו כשל חיסוני של הגוף, אני סובלת מגיל 12 בערך מהכדוריות הלבנות ואושפזתי בגלל זה, היה חוסר גבוהה בכדוריות לבנות בדם. ומאז אני רק מפתחת אלרגיות עוד ועוד וכל שנה מתחדשת עם חומר נוסף שעלול להזיק לי... לדוגמא בטסטים האחרונים ראו שאני אלרגית לחתולים (יותר מ 3 בדיקות טסט בשנים האחרונות )
    האם לפנות לטיפול אימונולוגי יכול לעזור?
    בפעם האחרונה שניסיתי לעבור חיסונים לא הלך.... וכנראה שהטיפול הזה לא בשבילי גם מהמלצת הרופא !
    האם קיימת דרך אחרת לחיות ללא תרופות ולטפל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בכשל חיסוני

הוספת תגובה

• מוריה

ד``ר בן רנר
    10/05/2010

שלום מוריה
    אלרגיה איננה כשל חיסוני אלא תופעת לואי לתפקוד מוגבר של מערכת החיסון שמוביל לתוצאה לא רצויה.לא הבנתי את הפגם שלך בכדוריות הלבנות אבל באופן כללי הפרעה בכדוריות הלבנות לא קשורה לאלרגיה.במידה והטסטים חיובים המערכת החיסונית עובדת היטב ומזהה את הגורם.לו היה כשל המערכת לא הייתה מזהה דבר.
    הטיפול החיסוני הוא המומלץ ביותר.מי שיעץ לך ההפך כנראה שידע פרטים שלא ידועים לי .אם עברת את הטיפול ונכשלת זה דבר אפשרי בהחלט היות ויעילות הטיפול היא בן 70-80%.
    במידה ואינך מעונינת בטיפול התרופות הן המוצא היחידי..אין פטנט אחר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו