מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לסטרואידיםדן11/05/2010
שלום.גילו שאני אלרגית לסטרואידים משני קבוצות-B D.
רציתי דעת איפה יש רשימה של משחות לעור,טיפות עינים ,טיפות אף ,משאפים שעשויים מהם.
אני סובלת מאלרגיה רב מערכתית-בעינים,באף,אסטמה ובעור ואני מפחדת כי לא תמיד שמים לב לרגשישות שלי.הייתי רוצה לבדוק אם אני לא אלרגית לתכשירים שאני משתמשת בהם.
אשמח אם יש לך מידע בנושא(בעברית)
ושאלה נוספת-מהו האנטיאסטמין החזק ביותר?כרגע אני משתמשת בפרותיאזין(3 פעמים ביום)ועדין נכנסת ויוצאת מבי"ח כול הזמן בגלל האלרגיות הקשות!
תודה מראש על העזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברגישות לסטרואידים
ד``ר ולרי טפליצקי11/05/2010שלום רב,
האם שמדובר ברגישות לסטרוידים על פי בדיקת מטלית?
בגלל ההבדלים בין הסיווגים ממולץ לקחת גם רשימה אצל רופא שעשה בדיקה ומצא רגישות.
צריך לקחת בחשבון שלא תמיד קיים קשר ברור בין הרגישות שנמצאה בטסטים ורגישות במציאות.
צריך לוודא רגישות לסטרואיד מסויים על ידי בדיקה עצמית עם מריחה על העור הסטרואיד החשוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דן21/05/2010כן.מדובר ברגישות לסטרואידים לפני מבחני מטליתשנעשו לי בעבר במחלקת עור(כך שאין לי עם מי לדבר על זה כול כך כרגע..).ולכן רציתי לשאול:
1.האם זה קשור רק למשחות בעור או גם שהסטראוידים האלה יכולים להופיע בטיפות אף,משאף לאסטמה,טיפות עינים וכו'..?
2.אם כן,איפה אפשר להשיג רשימה של תרופות שמכילות את שני הסטרואידים שאני אלרגית אליהם ?
3.ושאלה נוספת-מהו האנטיאסטמין החזק ביותר?כרגע אני משתמשת בפרותיאזין(3 פעמים ביום)ועדין נכנסת ויוצאת מבי"ח כול הזמן בגלל האלרגיות הקשות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו לי...
דן27/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לסטרואידים
ד``ר ולרי טפליצקי30/05/2010שלום מני, עניתי לך כבר ב11 במאי.
בגלל ההבדלים בין הסיווג של הסטואידים ממולץ לקחת רשימה של סרואידים אצל אותו רופא\ת עור או אלרגיה שעשה בדיקה ומצא רגישות.
צריך לקחת בחשבון שלא תמיד קיים קשר ברור בין הרגישות שנמצאה בטסטים ורגישות במציאות.
צריך לוודא רגישות לסטרואיד מסויים על ידי בדיקה עצמית עם מריחה על העור של הסטרואיד החשוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)