מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לעקיצות יתושיםשני17/05/2010
שלום רב,
אני חיילת בת 19 .
בשנה שעברה הבחנתי בעקיצת יתוש ביד וזה התנפח לי וכאב לי נורא
הלכתי לחדר מיון ונתנו לי אנטיהיסטמינים ואנטיביוטיקה .
אחר כך כבר היה חורף והכל היה בסדר,
עכשיו התחיל שוב הקיץ
ובכל פעם שעוקץ אותי יתוש זה פשוט מתנפח לגדלים של בערך קלמנטינה אם לא יותר
וזה ממש כואב , מגרד ומציק
מה גם שזה משאיר לי צלקות למרות שאני כמעט ולא מגרדת .
האם זו אלרגיה ? מה ניתן לעשות?
אני משרתת בבעקת הירדן שזה איזור מאוד חם יחסית לשאר הארץ ( בקיץ מגיע ל 50 מעלות) ויש שם המווווווון יתושים וחרקים מוזרים שלא ראיתי בחיים,
נמאס לי כבר למרוח את עצמי באל תוש 24 שעות ביממה .
אם אני אלך לרופא הוא יכול להמליץ על העברה לבסיס אחר ?
יש ביחידה עוד בסיסים של אותה יחידה שקרובים לירושלים ואני גרה בירושלים .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד``ר בן רנר17/05/2010שלום שני. עזרה בתנאי השירות תוכלי לקבל רק ממרפאה אלרגית צבאית.אם את מתגוררת בירושלים פני ליחידה לאלרגיה בהדסה הם יבדקו ויתנו לך אישורים במידת הצורך.
לדאבוני תצטרכי להמרח באלתוש כל התקופה כי אין אמצעי טיפולי אחר. לאנטיביוטיקה אין מקום כלל בטיפול בעקיצות היות וזו תגובה אלרגית לארס ולא תגובה זיהומית.אנטיהיסטמיניקה עוזר בקושי.אציע למרח משחה סטרואידית כמו למשל בטקורטן וליטול מספר ימים כדורי סטרואידים אם הנפיחות גדולה מאד וכואבת.ברור שכל הטיפול חייב להעשות בהנחיית הרופא לאלרגיה. אחרי שתלמדי את ה"פטנט" הטיפולי תדעי לקחת לפי הצורך לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת ו...
שני17/05/2010המהירה !!
:)
רציתי לשאול אם זו באמת סיבה מספקת כדי לעבור בסיס ?!
אני פשוט נורא סובלת שם מהיתושים ( אני שם כ 3 חודשים )
לא משנה כמה אלטוש אני מורחת, הם מוצאים מקום אחר לעקוץ וזה מתנפח לי לבערך גודל של קלמנטינה אם לא תפוז ..למשך שבוע, שבוע וחצי ואחר כך גם משאיר צלקות :(
באמת יכולים להעביר אותי בסיס בגלל אלרגיה ליתושים ?
כי הרי הבקעה זה ה- מקום ליתושים ... ירושלים פחות..
מה אתה חושב ?
תודה רבה עם העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)