בבקשה עזרה---

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה---
    נטלי
    23/05/2010

שלום רב-
    שמי נטלי ואני כותבת כרגע מגוואטמלה-
    חשוב לי לציין שאני לנה בעיר מפותחת ובמקום נקי ומסודר-
    לפני כיומיים התחילו לי גירודים באזור החזה והפנים- במשך היום התחילו להופיע כתמים אדומים והגירוד התגבר במיוחד במשך הלילה-
    הלכתי למרפאה ושם בעצת הרופא התחלתי ליטול תרופה הנקראת HISTAPRIN היסטפרין 3 פעמים ביום
    בנוספ הזריקו לי לווריד קורטיזול-
    את הזריקה ואת הכדורים התחלתי אתמול-
    היום קמתי והפריחה רק החמירה- אני מאוד לחוצה ומרגישה לא בנוח להסתובב-
    קשה לי להנות ככה בטיול והרופאים כאן לא ממש מדברים אנגלית אז מאוד קשה לי להבין ולתקשר-
    אשמח עם תעזרו לי ותנדבו לי קצת מידע-- זאת פעם ראשונה שיש לי פריחה כזאת ולא ידוע לי על אלרגייה הקיימת אצלי- תוך כמה זמן יחול שיפור במצב הפריחה? האם זה עניין של ימים או יותר?
    אין לי חום ובכללי אני מרגישה פיזית טוב-
    השתדלתי לרשום את כל הפרטים הנחוצים--
    תודה רבה רבה
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה---

הוספת תגובה

• נטלי

ד``ר בן רנר
    24/05/2010

שלום נטלי וטיול מהנה.קבלת טיפול טוב ואני מניח שהתלונות יחלפו לאחר מספר ימי טיפול .התרופה שקבלת היא כנראה אנטיהיסטמיניקה מדור ראשון כמו אהיסטו שלנו שפחות יעילה מהתרופות החדשות אך טובה למדי.את יכולה לקנות כדורי LORASTINE או ALLEGRA 180 מ"ג ולקחת אחד או שניים ביום ,אם לא יהיה שיפור תוך מספר ימים.במידה והתלונות ימשיכו מעבר לשבוע ניתן לקחת כדורי קורטיזון (כמו הזריקה אבל בכדורים) כנראה שבאת במגע עם משהו בין אם אוכל ,תרופה או דבר אחר.בגדול זה יעבור רק סבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו