הפרעות בדרכי הנשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות בדרכי הנשימה
    אביבה
    24/05/2010

שלום רב,
    התחלתי עבודה חדשה (לא בקרבת מעבדות)- מזה 4 שבועות אני סובלת מתחושת עייפות קשה, כאבי ראש, מחנק בגרון, שיעול יבש ודלקות בעיניים. עשיתי בדיקות אלרגיה לחומרים כימיים שתי מדבקות (72) ולדבריו אני לא אלרגית לדבר- אלא מדובר בגירוי של מערכת הנשימה. הפתרון שהוצע לי על ידו -לפנות לרופא תעסוקתי ולעזוב את העבודה-מה שאני לא מעוניינת.
    אני סובלת ונואשת מאוד , קשה לי לתפקד כך.
    אנא עזרו לי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות בדרכי הנשימה

הוספת תגובה

• אביבה

ד``ר בן רנר
    24/05/2010

שלום אביבה
    קשיי נשימה לא בודקים ע"י מבחני מטלית.זה כמו לעשות חוקן לכאבי שינים.ברור מדוע לא יצא דבר חיובי מהבדיקות!
    גשי למרפאה אלרגית רצינית..במה את עובדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי נשימה

אביבה
    25/05/2010

תודה ד"ר על תשובתך. אני עובדת במכון מחקר ביולוגי שעוסק ביישום מחקר חקלאי, אולם מרוחקת ממעבדות.
    האם אני יכולה להגיע אלייך במסגרת קופ"ח או עצמאית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביבה

ד``ר בן רנר
    25/05/2010

שלום אביבה
    במסגרת שתבחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו