מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשדויד01/06/2010
האם הסימפטומים הנ"ל קשורים לאלרגיה למשהו מסוים,אני לגמרי מיואש עשיתי המון בדיקות דם ונאמר לי כי הכל בסדר,אני אשמח אם תוכלו לעזור באבחון ומתן עצה
עייפות
נפיחות מתחת לעיניים
לחץ מעל עין שמאל
הרגשה כי העין חמה,דלקתית
רצון לישון,כשישן סוג של תרדמת
עיניים עכורות,אדומות
חוסר ריכוז
טשטוש
עירפול
מפהק הרבה גם אחרי שינה טובה
{הסימפטומים מופיעים חלק מהזמן לא באופן קבוע אבל הם תמיד שם ללא שינוי כבר כמה שנים טובות}
בעבר נאמר לי שיש לי קנדידה,עשיתי הרבה שינויים בתזונה שלי שהשפיעו לטובה על הסימפטומים אך שום דבר לא נשאר לאורך זמן
התעטשויות בבוקר
הרבה ליחה,יש הרגשה שיש הרבה ליחה בגוף
{בעברי הרחוק עברתי הרבה טיפולי שיניים ויש לי כמה וכמה סתימות אמלגן}האם יכול להיות שאני אלרגי לחומר זה?
אני פשוט מיואש מכל המצב הזה אני לא מצליח להבין מה יש לי וכך גם לא הרופאים בסימפטמים שתיארתי בהחלטט משבשים את התפקוד שלי
תודה על כל עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירה את זה
שירה01/06/2010תרשום את המייל שלך ואוכל להתייחס מנסיון במקרה דומה.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לשירה
בנימין דויד01/06/2010תודה על ההתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצות לא של רופא
ירון02/06/2010לי היו בעבר המון פריחות והתנפחויות שהוגדרו כאורטיקריה ואנגיואדמה.
תחפש בגוגל = טיפול באורטיקריה
כי בכל מצב מרבית הטיפולים ברפואה קונבציונלית לא נונתים מענה למחלה.
בברכה
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואש, נזלת כרונית
ד``ר ולרי טפליצקי03/06/2010שלום, דויד,
אתה סובל מנזלת כרונית ותופעות של עייפות, אודם וגירוי עיניים, התעטשות בוקר,
כל זה מאפיין אנשים עם ריניטיס אלרגי כרוני.
ולכן מומלץ לך לעבור בירור אלרגי אצל אלרגולוג.
בעקבות הבירור תקבל המלצות לטיפול ותוכל להרגיש יותר טוב.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחזרה
בנימין דויד05/06/2010תודה דוקטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)