אלרגיה פתאומית ומוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה פתאומית ומוזרה
    ורד
    01/11/2007

שלום רב. לאחרונה (מזה שבועיים) יש לי אלרגיה חדשה שלא עוברת. היא התחילה בסימנים גדולים אדומים ונפוחים כדוגמת עקיצות גדולות, כואבים ומגרדים (אורטיקריה) בכל הגוף שלאחר מספר שעות מחליפים מקום. הותחל לי טיפול בתלפסט, ואהיסטון. לאחר יומיים שהסימנים האדומים לא עברו הותחל פרידניזון ביום הראשון 5 מ"ג, מאחר שלא עזר (רק הוחמר המצב) העלה המינון ל 40 מ"ג ליום, לשלושה ימים וירידה של 10 מ"ג ליום והמשך התלפסט והאהיסטון. היום (לאחר שסיימתי את מינון הפרידניזון) עדין יש לי סימנים אדומים מגרדים ומציקים שמופיעים ונעלמים אחרי כמה שעות. לצערי רופא המשפחה שלי לא ממש יודע מה לעשות חוץ מלהפנות אותי לאלרגולוג... שאני לא מצליחה להשיג תור לפני דצמבר... וממש מציק לי.
    השאלות הן:
    א. האם בכלל יעזור לי לראות אלרגולוג?
    ב.האם אני בכלל צריכה אלרגולוג או רופא עור?
    ג. האם יש לכם עצה מועילה למצב מעצבן זה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה פתאומית ומוזרה

הוספת תגובה

• אלרגיה פתאומית ומוזרה

ד``ר בן רנר
    01/11/2007

כמדומני שכבר השתמענו ברשת.מדובר בתופעה הנקראת חלרת שבסופו של דבר תעלם כמו שהופיעה.עד אז לדאבוני ימשיכו התפרחות להופיע אלא אם יטופלו באנטיהיסטמיניקה /סטרואידים לפי הצורך.המחלה משויכת הן לאלרגיה והן לרפואת העור.האלרגיה היא הסיבה והעור הוא מיקומה.מכיוון שאת בוודאי רוצה לדעת את הסיבה הפניה לאלרגולוג הגיונית יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו