Nolergi

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Nolergi
    רונית
    14/06/2010

שלום רב,

אני אלרגית מאוד לחתולים, ולצערי יש לי חתולים שאני אוהבת מאוד. החיים עם האלרגיה קשים, ואני מוצאת את עצמי תלויה בכמויות גדולות של אנטי היסטמינים. האם ישנם פתרונות שיכולים לאפשר לי לחיות עם החתולים בשלום מבלי להיות תלויה בתרופות? רכשתי עכשיו כמוסות טבעיות בשם Nolergi המכילות קוורצטין ועוד תוספים, האם התכשיר יעיל?

עליי לציין שוויתור על החתולים איננו אופציה.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Nolergi

הוספת תגובה

• רונית

ד``ר בן רנר
    14/06/2010

שלום רונית
    הטיפול ברגישות לחתולים מתחלק לשנים.הראשון מניעה ואני מבין שזה לא המצב אצלך והשני חיסונים לאלרגני חתול.זה הטיפול היחיד המומלץ ואין כל אפשרות אחרת.כל שאר ה"ניסים"עוזרים לרוקח. הרחקת החתול תביא לרגיעה ,אך כל חשיפה חוזרת תחזיר את התלונות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסונים

רונית
    15/06/2010

ד"ר ורנר שלום,

תודה על תגובתך. הבנתי שחיסונים אינם עוזרים בכל המקרים, ושלמעשה אין דרך לדעת האם יהיו יעילים אלא לאחר הוצאת סכומים גדולים של כסף. האם נכון הדבר?

שוב תודה,
    רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית

ד``ר בן רנר
    16/06/2010

רונית שלום היעילות גבוהה והאינפורמציה שקבלת בטעות יסודה. בקופות החולים הטיפול מסובסד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו