גרוד בחיך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרוד בחיך
    אלרגית??
    16/06/2010

שלום רב,
    כבר כשלוש שנים אני סובלת מגירוד הולך וחוזר בחיך העליון.
    לפני כשנה הפסקתי לעשן לחלוטין כיוון שחשבתי שזה קשור לסיגריות (גם עישנתי רק כ 4 סיגריות ליום)אך ייתכן שגם קצת היה קשור לסיגריות כיוון שהגירוד היה בתדירות גבוהה יותר כעישנתי אך לא עבר כמובן. הסיגריות גם גרמו לכאבי גרון ודלקות שהיום נרגעו לרמת נורמל.
    הגירוד בחיך העליון מופיע כמעט כל יום אפילו כשאני רק מתעוררת בלי קשר למאכל מסויים.
    זה כבר מאוד מציק ומטריד, יותר מעצבן!
    יחד עם זאת אני מרגישה רגישות יותר מאחרים לעשן סיגריות - כשמעשנים לידי ממש בא לי להקיא, עשן מכוניות, בשמים..
    אז אני משתדלת להימנע ממה שאפשר אך זה לא מספיק כנראה.
    מה לדעתך זה יכול להיות? לאימי יש אלרגיה לקרדית האבק ואסטמה, חילופי עונות וכאלה.
    האם ייתכן שירשתי ממנה משהו מכל זה?
    אציין שוב שכל זה רק בשלוש שנים אחרונות אחרי התקפת ניקוטין ומאז ותמיד קישרתי את זה לסיגריות שהיום כבר לא בתפריט היומי שלי.
    אשמח לשמוע כל דעה ועצה בלי קשר לכך שאקבע תור לאלרגולוג או רופא אא"ג.

תודה ויום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרוד בחיך

הוספת תגובה

• אלרגית

ד``ר בן רנר
    16/06/2010

שלום
    אני שמח שאת מכירה שלא רבים וביחוד רבות שסגריות יש להפסיק לעשן.אציע שתבצעי בדיקה לאלרגיה ואז נשוחח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו