אלרגיה במשפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה במשפחה
    מרב
    24/06/2010

שלום,
    ביתי בת חמישה חודשים ואני מניקה אותה הנקה מלאה. בחודש האחרון התחלתי לשלב בתזונתה טעימות מזון מוצק.
    אחיין שלי אלרגי לשומשום, בוטנים ואגוזים ואני עצמי אלרגית לאפרסק. רציתי לשאול האם מותר לי לתת לביתי במסגרת טעימות המזון מהמזונות הללו או שבהנתן האלרגיה המשפחתית כדאי לדחות מתן מזונות אלו ולמתי.
    תודה, מרב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה במשפחה

הוספת תגובה

• מירב

ד``ר בן רנר
    24/06/2010

שלום מירב
    אין הגבלות אלא אם שני ההורים אלרגים והילדים אלרגים .גם הגבלות הללו ככל שיהיו נתונות לויכוח.במקרה שלך אין מקום להגביל ואין מקום לדחות מתן מוצקים.לגבי הפיצוחים.למרות שהנוהג לדחות לגיל שנתיים מסתבר שדווקא מתן מוקדם מונע את האלרגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת הבהרה

מרב
    01/07/2010

אם הבנתי נכון, אז אפילו רצוי לתת לקטנטונת כבר כעת שומשום (למשל טחינה וכו') ובוטנים (למשל חמאת בוטנים וכו') כדי למנוע אלרגיה למוצרים אלו?
    תודה,
    מרב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרב

ד``ר בן רנר
    04/07/2010

אכן כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו