אלרגיה שנמשכת כבר שלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה שנמשכת כבר שלושה חודשים
    דנה
    25/06/2010

שלום רב
    במהלך טיול בתאילנד, ולא ברור אם יש או אין קשר, חטפתי אלרגיה נוראית שמתבטאת באודם ובועות על העור, גירוד ומטרד גדול. לפעמים יש גם כאב בבית החזה, ככל הנראה משהו שקשור למערכת העיכול. בהתחלה לקחתי כדורים נוגדי אלרגיה שהיו בבית, מתוך מחשבה שכמה כדורים וזה עובר. בהמשך כבר פניתי לקופ"ח וקיבלתי סילרג'י (כמדומני) שלא עזר. הגעתי למצב שכל הפנים שלי התעוותו והתעקמו והגעתי למיון, שם קיבלתי זריקה והחליפו את הכדורים לטלפסט. בהמשך רופא המשפחה נתן לי סטרואידים (40 מ"ג) ליום. לאט לאט הורדתי את הסטרואידים והמשכתי רק עם הטלפסט פעמיים ביום. זה עוזר כשאני לוקחת וחוזר אחרי כמה שעות. וחוזר חלילה. ביום שלישי יש לי תור למרפאת אלרגיה בבלינסון, וקיבלתי הוראה להפסיק את הכדורים חמישה ימים לפני הטסטים. הפסקתי אתמול, ועכשיו כל הגוף שלי אדום, פורח, מגרד, מלא בועות והתחילו גם כאבים בבית החזה. לא נראה לי שאחזיק מעמד, זה סיוט שלא נראה לי שניתן לעמוד בו לאורך חמישה ימים. מה עושים כדי לא לסכן אתה טסטים? אני ממש סובלת. מצד שני, אם ביום אחד ללא כדורים הגוף שלי מגיע למצב כזה, אולי בכלל לא צריך חמישה ימים?????
    בבקשה, כל מי שיכול לתת פה עצה יתקבל בברכה.
    תודה רבה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורטיקריה ממליצה לך על טיפול

שרית
    26/06/2010

אני לא רופאה אך לדעתי יש לך אורטיקריהואני חושבת שיש לך גם אנגיואדמה נלוות
    שזה ההתנפחויות.
    אני אחסוך ממך את כל הסבל בתור אחת שעברה סיוט של החיים מהמחלה הזו .
    לאורטיקריה אין שום טיפול קונבציונלי .
    קיים טיפול אלטרנטיבי שאני מניחה שרבים לא יודעים על קיומו.

אל תסתפקי במידע קונבציונלי ופשוט תחפשי בגוגל : אורטיקריה טיפול

אני סבלתי גם כן מאורטיקריה ומה שהציל אותי היה טיפול אלטרנטיבי של רמי מור
    שהוא מטפל אלטרנטיבי במחלות עור שפיתח טיפול צמחי מדהים למחלה.
    בלי הטיפול הזה לא יודעת היכן הייתי היום ולאן היתה מביאה אותי מהמחלה הארורה הזו.
    אני מקווה שהמידע שתרמתי לך יביא אותך למפנה כפי שאני קבלתי אותי באותו מצב
    כששאלתי שאלה בפורום מסויים.

שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית (או איך שלא קוראים לך)

דנה
    26/06/2010

ממה שאני מבינה, מר מור הוא אדם שנוי במחלוקת, ויש רבים הסבורים שהוא עצמו ממליץ על עצמו תחת שמות שונים. אם את באמת סיפור אמיתי, האם תהיי מוכנה להיחשף בפניי ולספר לי את סיפורך? נכון, בהנחה שאת אמיתית, את לא חייבת לי כלום וזה שטרחת וענית לי וצירפת המלצה לטיפול זה באמת מעל ומעבר, אבל בגלל שנעשיתי חשדנית (לאור התגובות היותר מדי דומות ביותר מדי פורמים), אשמח אם תוכלי לאפשר לי איכשהו להבין שדווקא הסיפור שלך הוא אמיתי ובשמור מור באמת עזר לך. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

מלי
    26/06/2010

כל שאני יכולה הוא רק להמליץ לך בתום לב.
    אני לא יכולה לסנגר על כך כי זה ייצור בך רושם של בעלת אינטרס.
    בגדול אני יכולה לומר לך, כי בישראל יש תת תרבות של משמיצי אינטרנט שמוכרת היטב ומוכרת
    לשמצה לצערי הם מוגדרים כטוקבקיסטים אך בפועל הם מבטאים את הישראלי המכוער והמשמיץ.
    אין תחליף לרמי בעולם ( לא רק בארץ ) בטיפולים שהוא עושה וזה אני יכולה לומר בתום לב.
    אני לא מכירה שום תחום ברפואה שבו המטפל הוא יחיד עלי אדמות - ורמי כזה במקרה הזה.
    אם תרצי תאמיני לי אם לא תאמיני לי גם זה בסדר כי אני לא מרוויחה מהמידע כל טובת הנאה.
    אני רוצה לאחל לך שתחלימי במהרה בכל דרך שבא תפני כי אני רק חולת אורטיקריה שאף רופא לא תרם לי מה שרמי תרם לי ובקרתי אצל 3 פרופסורים בעלי שם ומוניטין והוא בסופו של דבר הצליח להוריד ממני את מכת החיים הזו שנקראת אורטיקריה כרונית.
    תכנסי לאתר שלו ותראי עוד כמה מחלות שהוא מטפל ברמות שאין להם מקביל.

בהצלחה ורפואה שלימה לך דנה מכל הלב.

שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בינתיים

דפנה לא רופאה
    26/06/2010

מציעה לך עד לבדיקה להימנע באופן גורף מתכשיטים מכל סוג, מבושם מכל סוג וממוצרי קוסמטיקה מבושמים. אולי זה יעזור.
    יש גם פלסטרים סינטטיים שלפחות אצלי גורמים לשלפוחיות ענק מהסוג המתואר על ידך.
    וממילא התרופה הטובה ביותר בסופו של דבר היא מניעה והתרחקות מהאלרגן, כך שבינתיים, גם אם לא יעזור לגמרי - תיכנסי למשטר "אימונים".
    לפי התאור שלך זוהי ריאקציה למגע של חומר/חומרים מסויים/ים.
    כל הנ"ל על סמך התנסותי ולא מתיימר להיות במקום תשובת רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

ד``ר בן רנר
    27/06/2010

שלום דנה
    נדמה לי שעניתי לך לפני מספר ימים.אענה שוב.מובר בחרלת שתחלוף בבא בעת.עד אז תמשיכי בטיפול וסבלנות.ברור שעליך לפנות למרפאה אלרגית טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטיקריה דר קובי שדה לא יעיל

נירית
    28/06/2010

כמו שכבר כתבו לך כאן.
    אני לצערי סובלת גם כן כבר 4 שנים והסתובבתי בן רופאים ששלמתי להם כספים ולא עזרו.
    אין לך מה לחפש בן רופאים שהם גם עובדים בבתי חולים וקופת חולים כמו דר קובי שדה שאין לו מה להציע בכלל אבל בכלל - הוא סוחר פרסומות מעולה.
    הוא סגר את הפורום שלו לתגובות גולשים כדי שלא יחשפו אותו וכך הוא זה שמאשר הודעות.
    הוא ידחוף לך קוקטיילים של תרופות יגרמו לך חולשה איומה ולא תראי מהם שום שיפור באורטיקריה.
    אל תתקרבי גם לתרופה ציקלוספורין המאד מסוכנת שחלק מהרופאים רושמים אותה.

בברכה
    נירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

שירלי
    28/06/2010

אני אשמח אם תפרטי את המייל שלך ואכתוב לך
    אני החלמתי גם כן ממאורטיקריה בטיפול של רמי.
    אשמח לכתוב אם תפרסמי את המייל.

שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו