חיסונים לאלרגיה וטרשת נפוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסונים לאלרגיה וטרשת נפוצה
    דינה
    20/07/2010

שלום.
    אני מאובחנת כחולה בטרשת נפוצה כבר 10 שנים אך מצבי קל.לא לוקחת שום טיפול למחלה. חוץ מזה אני סובלת מאלרגיה חזקה לאבק ואבקנים שונים מה שגורם לי לאסטמה וסינוסיטיס כרוני. כדורים לאלרגיה לא עוזרים לי והציאו לי לעשות חיסונים לאלרגיה. האם ניתן לעשות חיסונים לאלרגיה כאשר אני מאובחנת כחולה בטרשת נפוצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיסונים לאלרגיה וטרשת נפוצה

ד``ר ולרי טפליצקי
    20/07/2010

שלום דינה, צריך להיזהר ולשקול טיפול חיסוני במקרה ומצבך יציב, לחץ דם, דופק, מצב נשימתי טובים, לא מקבלת טיפול קבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רחל
    20/07/2010

תודה לדר" ולרי טפליצקי על התשובה .ולכל קוראי הפורום אני ממליצה על דר" טפליצקי בחום רב.ביקרתי הרבה רופאים בחיי לצערי .יש לציין שזה אחד הרופאים היותר טובים שיש .שיודע להקשיב לחולה . מבין .מסביר היטב .נעים וכמובן מקצועי ביותר .כן ירבו כמותו בישראל (קשה למצו כאלה )מומלץ לכל מי שמחפש רופא לאלרגיה

9\\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ד``ר ולרי טפליצקי
    23/07/2010

רחל, תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו