התקפי אלרגיה חריפים בעת מתן צואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי אלרגיה חריפים בעת מתן צואה
    עמי
    24/07/2010

ד"ר שלום,

ההיסטוריה שלי בקצרה: אני בן 38 ואלרגי ל"כמעט הכל". בטסטים שעשיתי רוב הדקירות התנפחו. בשנה האחרונה הפסקתי לצרוך חלב דבר אשר הוריד משמעותית את כמות ההתקפים.כיום איני מטופל בצורה סדירה ורק לוקח פרדניזון 20mg וונטולין בעת התקפים קשים.
    לפני כחצי שנה התגלה אצלי דוירטיקוליטיס אשר טופל באנטיביוטיקה לוריד.

בחודשים האחרונים, בערך פעם בשבועיים כאשר אני מטיל צואה בשעות הבוקר אני חוטף התקף אלרגיה חזק ביותר. תוך פחות מדקה אני מקבל קוצר נשימה ופריחה חזקה מאוד על כל הגוף מלווה באדמומיות ותחושת חום.

פניתי לרופא המשפחה להבין מה קורה אך אין לו מושג ומכיון שאני לא כל כך סומך על האלרגאולוג האיזורי אני מחפש הסבר לתופעה ודרכי טיפול חוץ מטיפול החירות הנ"ל.

בברכה
    עמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לעמי

ליאת
    25/07/2010

לבעלי היה סיפור דומה.
    אשמח אם תכתוב את המייל שלך לקשר אישי.

בברכה
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזושהי תשובה?

עמי
    26/07/2010

תודה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמי

ד``ר בן רנר
    26/07/2010

שלום עמי
    פריחה בזמן מתן צואה אינה מחלה אלרגית. במידה והדבר הפוך היינו פריחה ובעקבותיה יציאות זה דבר שונה.אחת האבחנות יכולה להיות "קרצינואיד" שהיא רקמה במעי המשחררת היסטמין עם כל תופעות הלוואי שציינת.את זה צריך לבדוק במרפאתך או במרפאה אלרגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

עמי
    26/07/2010

זה כיוון מעניין :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו