ליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה
    עינב
    28/07/2010

שלום. לפני כחצי שנה חליתי בדלקת בגרון וטופלתי באנטיביוטיקה מאז יש לי ליחה בלתי פוסקת בגרון. בבוקר הליחה צהובה והמהלך היום שקופה ורירית. הלכתי לשלושה אאג שונים שאמרו לי שאין לי שום דבר שקשור לאאג ועשיתי גם צילום דרכי נשימה שהראה שהכל בסדר. אחרי 4 חודשים של בדיקות וטרטורים נתן לי הרופא אלרג'יקס וזה הפחית את התופעה בכ50%. ואז הוא שלח אותי שוב לאאג שאמר שהוא רואה רירית באף ונתן לי טיפות לאף עם המשך של הכדורים. זה לא עוזר ב100 אחוז. אני עדיין מוציאה כל היום ליחה זה מפריע לאיכות החיים שלי ואני כבר לא יודעת מה לעשות... ללכת לרופא פרטי? להמשיך טיפול? מה לעושת.?
    אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה

הוספת תגובה

• עינב

ד``ר בן רנר
    28/07/2010

שלום עינב.
    אם שלשה רופאי אאג אמרו דברים זהים המקום הבא הוא בדיקת אלרגיה במרפאה אלרגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני סבלתי מליחה- לא עוד!

עוז
    01/08/2010

קראתי את דבריך ורציתי מאוד להגיב שכן נושא הליחה שתארת הטריד אותי מאוד. גם אני סבלתי מליחה בעקבות מחלה ובנוסף היותי מעשן לא ממש סייעה.
    עשיתי טיפולי נסיון בחדר מלח שכן באמת לא היה לי כבר מה להפסיד. כל הזמן הוצאתי עוד ועוד ליחה ובנוסף קניתי מנורת מלח, (בטח שמעת על זה מוכרים אותה בכל מני מקומות). המנורה והטיפולים עשו לי פלאים ובסופו של דבר אני יבש.
    אם תרצי פרטים נוספים אשמח לתת
    תרגישי טוב:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו