אלרגיה כבר במשך 10 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה כבר במשך 10 שנים
    בר
    29/07/2010

שלום
    אני בת 17 והתחילה לי אלרגיה לפני כ10 שנים
    פריחה ורודה כזאת בכל הגוף.
    כל הרופאים שפניתי ונבדקתי אמרו לי שהאלרגיה תעבור תוך 5-6 שנים אם הגעה לגיל ההתבגרות אך זה לא הפסיק.
    אני עדיין סובלת מאלרגיות מתמשכות.
    הייתי נוטלת במשך המון שנים את הכדור זילרג'י והייתי צריכה לנטול אותו יום יום מפני שכל דבר שאני אוכלת היה גורם לי לאלרגיה. וגם שהלכתי למספר דוקטורים ואפילו פרופסורים ועשו לי את הבדיקות של השריטה ושל המחטים האלה הם לא מצאו מה המקור שגורם.פשוט כל דבר.
    האלרגיה היא לא חריפה כ"כ אבל אם אני לא נוטלת כדור לאחר שעה שזה מתחיל היא מתפשטת בקצב מהיר וזה מתחיל לשגע אותי .
    לאחרונה החליפו את הכדור מזילרג'י ללורטדין ומאז שהתחלתי לנטול לורטדין (במשך מספר חודשים) התדירות של לקיחת הכדור מגיעה לפעם בשבוע במקום יום-יום(עם זילרג'י).

האם התרופה הזאת מרפאת או שהיא פשוט חזקה יותר מזילרג'י?

תודה רבה(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה כבר במשך 10 שנים

הוספת תגובה

• אלרגיה כבר במשך 10 שנים

ד``ר ולרי טפליצקי
    29/07/2010

שלום בר,
    לורטדין זאת תרופה אנטיהיסטמינית, דומה לזילרג'י אך במקרה שלך היא עוזרת יותר טוב וטוב שכך,
    התרופה היא קלה, נסבלת היטב, ניתן להמשיך אותה שנים רבות.
    זה פתרון מצויין לבעיה אלרגית כרונית כשאת שאת סובלת ממנה.
    מומלץ בכל זאת לעבור בירור אלרגי מלא ובירור מעבדתי מלא במקרה ולא עברת עד עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו