אלרגיה לקטון cg ולקובלט כלוריד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לקטון cg ולקובלט כלוריד
    תמר
    01/08/2010

שלום,
    אני סובלת מאלרגיה קשה בכפות הידיים מזה כשנתיים,
    בהתחלה אובחנתי כאלרגית לקטון ולאחר מספר חודשים אובחנתי כאלרגית גם לקובלט כלוריד.
    אני סובלת מגרד על בסיס כמעט יומיומי
    הבעיה העיקרית שבה נתקלתי היא שעל מוצרי ניקיון (כגון סבון כלים, תבליות למדיח וסבון רצפה)
    אין רשימת רכיבים דבר המקשה על המנעות מוחלטת, כרגע אני משתמשת בכפפות גומי ללא טלק אך זה לא עוזר. בנוסף רציתי לדעת באילו מוצרים נמצא הקובלט כלוריד, מלבד אבזמים, רוכסנים, כפתורים וסיד רטוב
    תודה מראש,
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמר

ד``ר בן רנר
    01/08/2010

שלום תמר
    קובלט נמצא במוצרים שציינת .לדעתי הרגישות בידים לחומרים אלה היא משנית לדלקת עור ממגע על רקע גירוי מקומי של דטרגנטים .היות והעור פצוע וחדיר לאלרגנים זרים סביר שבמהלך החיים יתפתחו רגשויות נוספות. מעבר למניעה וטיפול מקומי אין דרך טיפולית אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלגיה לקטון

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/08/2010

אנשים אלרגים לקטון צריכים להימנע משימוש טואלטיקה ושמכילה ISOTHIAZOLINONE בשמפו, סבון גוף, מגבונים לחיים (!!).
    יש לחפש חומר זה במרכיבים.
    ניתן בביטחה להשתמש בשמפו וסבון מתוצרת ניוואה ושוורקופ.
    כשאין רישום של מרכיבים להשתמש בכפפות ולשתוף טוב-טוב את הידיים אחרי שימוש. אם זה לא פותר את הבעיה סימן שצריך לחפש מגע במקום אחר.
    קובלט נמצא בכלים מתכתיים גם בידית של כלי אוכל, מבטחות.
    חשוב מאוד כמו שכתב ד"ר ורנר לטפל בפריחה באצבעות הידיים עם משחה סטרואידלית. כדי לרפא את הפצעים. כך הם יגיבו פחות חזק אחרי חשיפה לקטון וקובלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו