שלום , אשמח לתשובה לשאלתי .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום , אשמח לתשובה לשאלתי .
    ורד
    05/08/2010

ביום שלישי בשעות הבוקר התחילה לי אלרגיה בכל הגוף , למעשה זה התחיל ברגליים ובמשך היום זה התפשט גם לידיים , הלכתי לרופאה שלי אמרה לי שזה אלרגיה והיא נתנה לי כדורים שנקראים
    " אריוס " ומשחה של הפניסיטיל . עד הלילה ממש סבלתי מגירודים וכל הגוף התמלא בפריחה . יום אחרי זה , זה שוב התפשט והפעם גם לגב , לבטן ואפילו לאיזור החזה , אני עד עכשיו סובלת מזה נורא . הייתי אפילו במיון אתמול נתנו לי עירוי ורשמו לי כדורים שנקראים "פרימיזון" . ועוד איזה משחה שרופא עור רשם לי היום . עכשיו נזכרתי שביום שני , יום לפני שהחלה האלרגיה , נגעתי בצמח שנקרא " לואיזה " , הצמח הזה ששותים בתוך התה . השאלה שלי היא , אם יכול להיות שיום אחרי שנגעתי בצמח הזה , ואפילו גם באותו יום זמן קצר לפני שהחלה האלרגיה , האם בעצם זה מה שגרם לי לאלרגיה ? כי חוץ מזה לא נגעתי ולא אכלתי משו חדש . אני אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריחה מגרדת

ד``ר ולרי טפליצקי
    06/08/2010

שלום ורד,
    מדובר כנראה באורטיקריה אבל צריך לראות אותך כדי לאבחן נכון את הפריחה.
    בינתיים מומלץ לקחת טיפול שרופאים נתנו.
    אין קשר לצמח לואיזה ככל הנראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו