מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה שמתבטית בסימני עקיצות בגוףאילת13/08/2010
הי שמי אילת בת 33
מגיל 25 הופיעה בפני אלרגיה בצורת סימני עקיצות
ומאז זה חוזר בדר"כ במצבי לחץ נפשי וחרדות כלליות
בתקופת שני ההריונות לא היו לי תסמיני אלרגיה
אבל עם השנים האלרגיה יותר ויותר מתעצמת והתפשטה לכל הגוף. כאשר יש לי אלרגיה יש לי סימני עקיצות ואדמומיות מסביב
רופאים שטופלתי על ידם נתנו לי איסטון ולורסטין שהרגיעו אבל לא פתרו את המצב
ופעם אחת בהתקפת אלרגיה חריפה אושפזתי בבית חולים ושם נתנו לי זריקת סטרואידים שעזרה
בנוסף טופלתי לאחרונה אצל הומאופט שאסר עלי צריכת קפאין מכל סוג ומאז אני שותה קפה נטול לא אוכלת שוקולד וגם הפסקתי לעשן ועדיין האלרגיה חזרה
אני כבר עובדת עצות ולא יודעת מה עוד ניתן לעשות ואיך לאבחן את האלרגיה שאני סובלת ממנה ומה מקורה
היתכן שיש לאלרגיה מהסוג שתוארה, קשר למצב נפשי?
האם יש סיבות וגורמים אחרים שלא חשבתי עליהם?
למי עוד אני יכולה לפנות כדי לטפל באלרגיה הזו?
מחכה לתשובה
תודה מראש
אילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה שמתבטאת בסימני עקיצות בגוף
ד``ר ולרי טפליצקי13/08/2010שלום אילת,
לפריחה שמופיעה אצלך יש שם אורטיקריה או סרפדת.
אלרגולוגים מטפלים בה היטב ומבצעים טסטים אלרגיים לצורך איבחון.
נשמח לראותך באחד המרפאות שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה שמתבטאת בעקיצות
עירית16/09/2010אני מאוד אלרגית בעיקר לאבק, ברוש, עשבונים, חתול. אלרגיה דו שנתית בעונות המעבר.
בימים האחרונים בנוסף לשיעול ונזלת אלרגית אני סובלת מאוד מעקיצות בכל הגוף. עקיצות מגרדות ואדומות כאילו ננשכתי. אין לי יתושים בבית. בדקתי את המיטה היא נקיה לחלוטין. האם יתכן שזה סימפטם אלרגי? מאוד אודה לכם על תשבתכם המהירה שכן אני מאוד בלחץ. בברכת שנה טובה, עירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה שמתבטאת בעקיצות
ד``ר ולרי טפליצקי18/09/2010שלום עירית,
קיימת מחלה אלרגית של עור עם פריחה וגרד שקשורה לאלרגיה לאבק ואבקנים. קוראים לזה אטופיק דרמטיטיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)