שאלה דחופה בקשר לאורטיקריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בקשר לאורטיקריה
    דנה
    22/08/2010

שלום רב
    אני סובלת מאורטיקריה מזה חצי שנה. לוקחת טלפסט 180 פעמיים ביום והכל בדרך כלל בסדר, פחות או יותר. לאחרונה נראה שהכדורים לא עוזרים. כלומר זה לא כמו שאני לא לוקחת בכלל, אבל הסימנים החיצוניים לא עוברים. שאלותי הם:
    1. האם להגדיל את המינון?
    2. האם להחליף כדורים ואם כן איזה מומלץ לקחת?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דנה

ד``ר בן רנר
    22/08/2010

שלום דנה
    אורטיקריה זו מחלה מתסכלת ולכן מושכת "ידענים " ללא כל הבנה ברפואה או אחרת.רובן\ם נשבעות שמצאו את הבעיה וממליצות ככל העולה על רוחם בחינם כמובן.הרשת סובלת הכול ובפורום שלנו יש לפחות שתיים כאלה ש"מתמחות " בנושא
    ולשאלתך
    לטלפסט פעילות טובה וניתן לעלות את המינון מעבר לפעמים ביום ללא חשש.אין שלב אנטיהיסטמיניקות שונות אלא להגדיל את המינון של תרופה בודדת .התופעה תחלוף בבא העת וכל טיפול דרסטי תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי.במידה ואת מתגוררת באזור השרון תוכלי לפנות למרפאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרלטני ה "רפואה" האלטרנטיבית

אלי
    22/08/2010

כמו תמי או "שרית" מתוסכלים מחפשים לעצמם לקוחות ושותלים הודעות בפורומים שונים
    לא להתפתות פשוט תתאכזבו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלי

ד``ר בן רנר
    22/08/2010

יפה דברת .חבל שן לא מסתפקות בפורומי "הרפואה " האלטרנטיבית ומציפות את הפורום הזה בשטויות כל פעם שעולה המילה אורטיקריה.גם ההפניה לרופא בשם רמי מור עולה כל פעם להצגת אסמכתא אמינה .אני מקווה שהקוראים והכותבים יבחינו בדבר ויתעלמו.באפשרותי למחוק את התשובות ואת זה אני אמנם עושה ,אך "השרית " ,והתמי " עולות מחדש כתמנונים.הפורום נועד להחלפת אינפורמציה ולא לטיפול אותו ניתן לקבל אך ורק במרפאות ,אז למה להפריע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו היא גם עורך דין

אלי
    23/08/2010

כמבין בנושא אני יכול לבשר לך שאין לך לא עילה ולא נתבע,
    הייתי מציע לך להתמקד בפעיליות שיתרמו לך יותר - אוליי נתחיל בלשכת התעסוקה?
    אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמי

ד``ר בן רנר
    23/08/2010

בואי ונסגור עניין.
    מכוון שאין לך שאלות בנושא אלרגיות ואף אחד לא שואל לדעתך עזבי את הפורום שלי ופני לפורום אחר .הפונים מעונינים לשאול אותי ואת דר' טיפליצקי ולא אותך את פשוט מטרידה ומפריעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו