מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות אלרגיה???נועה24/08/2010
שלום ד"ר מגן
אני בת 29, בשלוש שנים האחרונות התפתחה אצלי אלרגיה. מדובר בהתקפים אחת לכמה חודשים, אולם כל התקף הוא רציני וחריף. פריחה אדומה, מגרדת ומורמת בכל הגוף, התנפחות של השפתיים והפנים, וכן קוצר נשימה וחסימה של הגרון. בהתחלה ההתקפים התבטאו בפריחה מורמת ואי נעימות, לקראת ההתקף הרביעי החסימה בגרון החלה להיות מורגשת הרבה יותר וכבר התחלתי להגיע למיון לזריקת קורטיזון. (בפעם הלפני אחרונה ממש הגעתי על סף עילפון, עם בצקות בגרון) בתקופה האחרונה מסתובבת עם אפי-פן, ואף עשיתי בו שימוש לפני חודש בהתקף האחרון.
מדובר על כ-8 התקפים בשלוש השנים האחרונות במרווחים של כמה חודשים אחד מהשני. ביצעתי טסט עורי ובדיקת RAST ולא נמצא גורם לאלרגיה.
הרגע חזרתי מאלרגולוג שהודיע לי שאין עוד מה לעשות מלבד להסתובב עם אפי-פן צמוד ולהזריק במידת הצורך.
אינני מעוניינת לחיות בהמתנה להתקף הבא ואני רוצה לסיים את הבירור ולדעת למה אני אלרגית.
חשוב להדגיש כי בחלק מהמקרים שתיתי אלכוהול לפני ההתקף (יין או מרטיני). האם אלכוהול יכול להוות גורם להתקפים המדוברים? האם ישנן עוד בדיקות שאני יכולה לבצע? לא נתפס שאחרי שתי בדיקות הבירור מסתיים ונשאר לי "לקוות לטוב".
מצפה בקוצר רוח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ד``ר בן רנר26/08/2010שלום.אני מניח שדר' מגן בדק אותך ולא מצא כל ממצא.זה אומר שאין בעיה שהסיבה לא ברורה.יין מחמיר תופעות שכאלה .אם את רוצה פני אלי למרפ]אה האלרגית בקפלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)